Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis SE OPUNE modificarilor la Codul Penal privind CONFLICTUL DE INTERESE

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis SE OPUNE modificarilor la Codul Penal privind CONFLICTUL DE INTERESE

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se declara preocupat de modificarile propuse de unii parlamentari pentru modificarea Codului Penal privind dezincriminarea conflictului de interese, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a cerut reexaminarea legii privind vanatoarea

Presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea legii privind vanatoarea, conform Stiri pe surse. Cererea a fost admisa de catre Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor. Interventiile legislative.

Klaus Iohannis se opune modificarilor pe conflictul de interese: Nu cred ca este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala (VIDEO)

Update: Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala. Nu cred ca este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de.

Presedintele Klaus Iohannis se opune modificarii Codului Penal. Mesajul transmis de Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa nu modifice Codul Penal in privinta conflictului de interese. Iohannis atrage atentia ca nu va promulga o astfel de modificare, o va trimite inapoi la reexaminare.

Curtea de Apel Alba Iulia reia procesul prin care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI legat de un conflict de interese

Procesul prin care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI privind un conflict de interese de pre vremea cand era primar in Sibiu va fi reluat miercuri, 27 mai, la Curtea de Apel Alba Iulia. Cauza se refera la un contract semnat de Iohannis cu tipografiaForumului Democrat al Germanilor.

Iohannis: Nu sunt de acord cu modificarea Codului Penal privind dezincriminarea conflictului de interese

Voi retrimite legea Parlamentului sau voi sesiza CCR, in eventualitatea adoptarii de catre Parlament * ACTUALIZARE 15:56 Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi ca nu este de acprd cu modificarea articolului din Codul Penal care urmareste dezincriminarea conflictului de interese, astfel incat sa existe libertatea angajarii unor membri ai familiei in cadrul cabinetelor parlamentare. * Proiect de lege care dezincrimineaza conflictul de interese, dezbatut de parlamentari * DNA: Proiectul de lege ar putea afecta serios combaterea coruptiei la nivel inalt * 99 de dosare privind conflictul de interese sunt in lucru la DNA.

Iohannis cere, in instanta, anularea raportului ANI privind conflictul de interese

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, Curtii de Apel din Alba Iulia, sa anuleze raportul Agentiei Nationale de Integritate. Cerereav de anulare emisa de seful statului va fi judecata miercuri.

Mihai Voicu: Nu este corect fata de contribuabili ca parlamentarii sa-si angajeze rudele. Modificarile la Codul Penal nu ar trebui facute

Liberalul Mihai Voicu a declarat ca modificarile vizate pentru Codul Penal nu ar trebui facute pentru ca nu este corect ca parlamentarii sa-si poata angaja rudele la cabinetele parlamentare, transmite.

Klaus Iohannis atrage atentia ca proiectul Codului Fiscal trebuie analizat cu atentie, pentru a nu pune in pericol stabilitatea macroeconomica

Proiectul Codului Fiscal aflat in dezbatere parlamentara trebuie analizat cu atentie si responsabilitate, pentru a nu pune in pericol stabilitatea macroeconomica si beneficiile acesteia, a afirmat marti presedintele Klaus Iohannis.

Scriitorul Klaus Iohannis, la targul de carte de la New York

La cel mai mare targ de carte din SUA, BookExpo America 2015, ce are loc la New York intre 27 si 31 mai, va fi prezenta si Romania, programul evenimentului incluzand intalniri cu scriitori precum Norman Manea, Petru Popescu si Ana Blandiana, dar si prezentarea volumului Pas cu pas, al lui Klaus Iohannis.

Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf. Iata cum a fost la evenimentul de lansare derulat la targul de carte de la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )