Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis a promulgat legea: Casele parohiale vor fi scutite de impozit

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat legea: Casele parohiale vor fi scutite de impozit

Casele parohiale vor fi scutite de impozitul pe cladiri potrivit legii promulgata de Klaus Iohannis. Pana in prezent, acest lucru era valabil pentru lacasurile de cult si pentru asociatiile. continuă pe B1

Casele parohiale sunt scutite de impozit

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care scuteste casele parohiale de impozitul pe cladiri. Pana acum, nu plateau taxa lacasurile de cult si asociatiile religioase, transmite Digi24.

Casele parohiale, scutite de impozit

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care scuteste casele parohiale de impozitul pe cladiri. Pana acum, nu plateau taxa lacasurile de cult si asociatiile religioase.

Klaus Iohannis nu promulga legea privind modificarea Statului functionarilor publici si o trimite spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea pentru modificarea Statutului functionarilor publici, pe care a trimis-o spre reexaminare Parlamentului, criticand faptul ca, prin acest proiect, nu se mai suspenda de drept contractul de munca in cazul functionarilor publici trimisi in judecata.

Klaus Iohannis a retrimis, spre reexaminare, Legea statutului functionarilor publici

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis luni, Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis trimite la REEXAMINARE Legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici. Redam mai jos textul integral al.

Klaus Iohannis intoarce o lege in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea unei legi privind impozitul pentru terenurile situate in intravilan. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca Legea pentru.

Klaus Iohannis avertizeaza ca va ataca la Curtea Constitutionala ordonanta de modificare a procedurii de numire a sefului DGPI

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca DGPI este o institutie militarizata si nu poate functiona fara avizul CSAT, precizand ca, in ultima instanta, va ataca la CCR legea votata de Parlament, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Klaus Iohannis: Nu cred ca alegerile din 2009 au fost fraudate/ Infiintarea unei comisii parlamentare - un exercitiu democratic; politicienii gasesc tot felul de temeiuri pentru a se face interesanti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu crede ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, asa cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, si ca este un exercitiu democratic faptul ca s-a infiintat o comisie parlamentara de ancheta privind aceasta chestiune. Seful statului a afirmat ca nu comenteaza faptul ca Laura Codruta Kovesi sau George Maior au participat in seara turului doi al alegerilor acasa la Gabriel Oprea si ca aceste lucruri vor fi lamurite de cei din comisia parlamentara.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3055 seconds )