Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame. Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din zona dvs, este vorba de decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, adica indemnizatia pentru mame, a spus Iohannis, la ceremonia de investitura a noului ministru al Muncii, Dragos Pislaru.

Iohannis a promulgat legea privind indemnizatiile pentru mame (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind indemnizatiile pentru mame, informeaza B1 TV. Chiar astazi am semnat un decret de promulgare pentru o lege privind concediul si indemnizatia pentru.

Dragos Pislaru a depus juramantul de investire in functia de ministru al Muncii. Iohannis: Va incurajez sa gasiti cele mai bune solutii pentru a aplica cat se poate de repede legea privind indemnizatiile pentru mame

Dragos Pislaru a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investire in functia de ministru al Muncii. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia in.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, desi premierul Ciolos a spus ca nu exista bani pentru majorari

Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, eliminand plafonul maxim de 3. 400 de lei lunar. Va rog sa nu tratati aceasta chestiune intr-un mod contabil. Este o lege pro-activa, foarte importanta pentru Romania, a spus Iohannis cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Muncii, Dragos Paslaru.

Victor Ponta il lauda pe presedinte: Bravo Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame. Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din.

E oficial! Mamele de cariera vor primi 85% din veniturile obtinute, dupa ce presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a aanuntat ca a promulgat legea prin care se stabileste ca indemnizatia pentru cresterea copilului este de 85% din veniturile parintelui si ca se acorda pentru o durata de doi ani.

Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii: Decretul de numire in functie a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

UPDATE 11:40: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ministru al Muncii pentru Dragos Pislaru, propus de premierul Dacian Ciolos, potrivit B1 TV. Dragos Pislaru.

Pericolul major evitat la limita de Klaus Iohannis. De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat

Presedintele Klaus Iohannis a luat distanta de neinspirata propunere a liberalilor intuind, probabil, dezastrul. Cu un candidat agitand ideile extremei drepte interbelice girat de un presedinte neamt, care credeti ca era urmatorul pas? Parca-i vad deja pe adversarii presedintelui desenandu-l cu o mustacioara sub nas si cu o zvastica pe brat. Cum mai putea Iohannis sa construiasca la Bucuresti un mare institut regional care sa studieze istoria evreilor, proiect anuntat in recenta vizita la Washington?.

Theodor Paleologu a facut public e-mailul trimis lui Klaus Iohannis dupa anuntul candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Chiar daca presedintele este deasupra partidelor, n-are cum sa nu va afecteze grav si imaginea dvs

Theodor Paleologu a publicat vineri, pe pagina lui de Facebook, e-mailul pe care i l-a trimis presedintelui Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Capitalei pe Marian.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, chemati in judecata de Tokes Laszlo: Europarlamentarul cere anularea decretului prezidential de retragere a Ordinului National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au fost dati in judecata de Tokes Laszlo, solicitand anularea decretului prezidential de retragere a Ordinului National Steaua Romaniei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )