Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din zona dvs, este vorba de decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, adica indemnizatia pentru mame, a spus Iohannis, la ceremonia de investitura a noului ministru al Muncii, Dragos Pislaru. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame. Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din.

Iohannis a promulgat legea privind indemnizatiile pentru mame (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind indemnizatiile pentru mame, informeaza B1 TV. Chiar astazi am semnat un decret de promulgare pentru o lege privind concediul si indemnizatia pentru.

E oficial! Mamele de cariera vor primi 85% din veniturile obtinute, dupa ce presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a aanuntat ca a promulgat legea prin care se stabileste ca indemnizatia pentru cresterea copilului este de 85% din veniturile parintelui si ca se acorda pentru o durata de doi ani.

Victor Ponta il lauda pe presedinte: Bravo Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame. Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din.

Dragos Pislaru a depus juramantul de investire in functia de ministru al Muncii. Iohannis: Va incurajez sa gasiti cele mai bune solutii pentru a aplica cat se poate de repede legea privind indemnizatiile pentru mame

Dragos Pislaru a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investire in functia de ministru al Muncii. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia in.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, desi premierul Ciolos a spus ca nu exista bani pentru majorari

Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, eliminand plafonul maxim de 3. 400 de lei lunar. Va rog sa nu tratati aceasta chestiune intr-un mod contabil. Este o lege pro-activa, foarte importanta pentru Romania, a spus Iohannis cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Muncii, Dragos Paslaru.

Presedintele Iohannis l-a decorat pe secretarul general adjunct al NATO

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO.

Presedintele Iohannis se delimiteaza de nominalizarea lui Munteanu din partea PNL la Primaria Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, sustinut sau impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )