Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pericolul major evitat la limita de Klaus Iohannis. De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat

Hotnews Hotnews,
 Pericolul major evitat la limita de Klaus Iohannis. De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat

Presedintele Klaus Iohannis a luat distanta de neinspirata propunere a liberalilor intuind, probabil, dezastrul. Cu un candidat agitand ideile extremei drepte interbelice girat de un presedinte neamt, care credeti ca era urmatorul pas? Parca-i vad deja pe adversarii presedintelui desenandu-l cu o mustacioara sub nas si cu o zvastica pe brat. Cum mai putea Iohannis sa construiasca la Bucuresti un mare institut regional care sa studieze istoria evreilor, proiect anuntat in recenta vizita la Washington?. continuă pe Hotnews

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, despre delimitarea lui Klaus Iohannis: Ca sa se distanteze, ar fi trebuit sa fie apropiat

Marian Munteanu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile.

Presedintele Klaus Iohannis dezminte orice implicare in desemnarea lui Marian Munteanu ca pretendent PNL la Primarie

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala. Totodata, Monica Macovei a criticat alegerea PNL.

Klaus Iohannis reactioneaza in scandalul candidaturii lui Marian Munteanu: Nu a fost propus, sustinut sau impus de presedinte. Decizia apartine PNL

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in scandalul generat de candidatura lui Marian Munteanu din partea PNL la Primaria Generala. Administratia Prezidentiala anunta intr-un comunicat de presa.

Theodor Paleologu a facut public e-mailul trimis lui Klaus Iohannis dupa anuntul candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Chiar daca presedintele este deasupra partidelor, n-are cum sa nu va afecteze grav si imaginea dvs

Theodor Paleologu a publicat vineri, pe pagina lui de Facebook, e-mailul pe care i l-a trimis presedintelui Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Capitalei pe Marian.

Ion Cristoiu: Marian Munteanu un part al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat fara sa-si duca mina la nas!

Ion Cristioiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. in cei 26 de ani de gazetarie, rar mi-a fost dat sa.

Razboi pe candidatura lui Marian Munteanu la Capitala. Europarlamentarul Victor Bostinaru, avertisment dur pentru PNL si Iohannis

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a lansat, de la Bruxelles, un avertisment dur catre PNL si presedintele Klaus Iohannis, pentru candidatura lui Marian Munteanu din partea liberalilor la Primaria.

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu: Liberalii au uitat de partidul Facebook. Deja circula pe net toate declaratiile lui pro-legionare, toate portretele lui puse pe site-uri legionare

Nominalizarea lui Marian Munteanu in pozitia de candidat al PNL la alegerile pentru Primaria Bucuresti a declansat un val urias de controverse pe Internet. Omul din spatele campaniei online a lui Klaus.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )