Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis s-a razgandit in ultimul moment: Desemnarea candidatului PNL la Presedintie nu s-a mai facut in congres

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis s-a razgandit in ultimul moment: Desemnarea candidatului PNL la Presedintie nu s-a mai facut in congres

Presedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca retrage Rezolutia privind desemnarea candidatului partidului la prezidentiale si o trimite la Delegatia Permanenta, aratand ca ultimul lucru pe care il doreste este o sciziune in partid. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis este noul presedinte al Partidului National Liberal: ii invit inapoi in partid pe cei care au plecat

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a fost ales, sambata, noul presedinte al Partidului National Liberal, anunta B1 TV. Klaus Iohannis a primit 1. 334 de voturi de la delegatii prezenti sambata la congresul PNL,.

FOTO Congresul PNL: Klaus Iohannis, un presedinte de partid ignorat de sala, votat de urne: Efectul de sinergie, PNL a setat directiile. Crin Antonescu, cu sfiala, back in business pentru Cotroceni

Congresul PNL de sambata l-a readus pe Crin Antonescu in lupta pentru Cotroceni, concurand in interiorul partidului cu noul lider al liberalilor, Klaus Iohannis, pentru a fi desemnat candidatul dreptei la Presedintia Romaniei. Primarul Sibiului devine presedinte al PNL, cu acte in regula, dupa ce discursurile sale au smuls cu forcepsul aplauze de complezenta. Liberalii au aprobat si inceperea procesului de fuzionare cu PDL, Iohannis anuntand ca democrat-liberalii au si acceptat ca denumirea viitorului partid sa fie PNL. Anuntul lui Iohannis a starnit reactii dure din PDL. Fuziunea cu PDL si trecerea la grupul PPE din Parlamentul European i-au adus noi dusmani lui Iohannis in partid.

UPDATE: Klaus Iohannis, noul PRESEDINTE al PNL. Liberalii au votat si fuziunea cu PDL

Partidul National Liberal si-a ales un nou presedinte: Klaus Iohannis. Noul lider liberal a fost ales cu 1. 352 de voturi, din totalul de 1. 479 de voturi valabil exprimate. De asemenea, liberalii au votat, in.

Klaus Iohannis, noul PRESEDINTE al PNL

Partidul National Liberal si-a ales un nou presedinte: Klaus Iohannis. Noul lider liberal a fost ales cu 1. 352 de voturi. Stire in curs de.

Klaus Iohannis, la Congresul PNL: Obiectivul liberalilor este castigarea alegerilor prezidentiale si revenirea la guvernare

Liberall si-au propus sa castige alegerile pentru Cotroceni si sa revina la guvernare, a declarat, sambata, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis. in motiunea de candidat la sefia PNL prezentata.

Klaus Iohannis, despre afirmatia ca PDL accepta numele PNL: Concluzia mea, dupa discutii formale si informale

Liderul PNL Klaus Iohannis spune, intr-o postare pe Facebook, ca intelege si respecta sensibilitatea unor colegi din PDL legata de nume si identitate si ca afirmatia sa ca PDL accepta numele de PNL pentru noul partid a fost o concluzie la care a ajuns in urma multor discutii formale si informale.

Klaus Iohannis: inteleg sensibilitatea unor colegi din PDL legata de nume si identitate

Liderul PNL Klaus Iohannis spune ca intelege si respecta sensibilitatea unor colegi din PDL legata de nume si identitate si ca nu a dorit in niciun fel sa o lezeze, afirmatia ca PDL accepta numele de.

Klaus Iohannis: PNL stie ce vrea: 10 ani de guvernare liberala

Noul presedinte al Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, a declarat sambata seara, la finalul congresului PNL, ca formatiunea politica pe care o conduce stie ce vrea si isi doreste zece ani de guvernare liberala. De asemenea, noul lider al PNL a precizat ca este onorat pentru mandatul pe care l-a primit in fruntea partidului.

Noul presedinte al liberalilor este Klaus Iohannis

Noul presedinte al Partidului National Liberal, ales in cadrul Congresului organizat, ieri, de liberali, este Klaus Iohannis, votat de peste 90% din membrii partidului, potrivit surselor din presa.

Klaus Iohannis si Crin Antonescu, propusi candidati ai PNL la presedintie

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul presedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sambata, sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, ei exprimandu-si acceptul in plenul congresului liberal. Decizia va fi luata de Delegatia.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )