Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, la Congresul PNL: Obiectivul liberalilor este castigarea alegerilor prezidentiale si revenirea la guvernare

B1 B1,
Klaus Iohannis, la Congresul PNL: Obiectivul liberalilor este castigarea alegerilor prezidentiale si revenirea la guvernare

Liberall si-au propus sa castige alegerile pentru Cotroceni si sa revina la guvernare, a declarat, sambata, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis. in motiunea de candidat la sefia PNL prezentata. continuă pe B1

Klaus Iohannis este noul presedinte al Partidului National Liberal: ii invit inapoi in partid pe cei care au plecat

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a fost ales, sambata, noul presedinte al Partidului National Liberal, anunta B1 TV. Klaus Iohannis a primit 1. 334 de voturi de la delegatii prezenti sambata la congresul PNL,.

Congresul PNL:Duel Iohannis - Antonescu pentru nominalizarea la Cotroceni. Decizia, amanata pentru Delegatia Permanenta

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu are emotii pentru a castiga postul de presedinte, contracandidatul sau fiind senatorul Ioan Ghise. Pe ordinea de zi a Congresului se mai afla stabilirea candidatului PNL pentru functia de presedinte al Romaniei si adoptarea unor rezolutii privind fuziunea cu PDL si aderarea la PPE.

Congresul PNL: ce spun liderii dreptei. De la puterea nu cade din cer la daca insistam il facem pe Ponta presedinte

Congresul PNL de sambata a adus mesaje taioase, dar si motivatoare si autoironice din partea liderilor dreptei. Afla ce au avut de spus in fata liberalilor Mihai Razvan Ungureanu, Vasile Blaga sau Crin Antonescu. Congresul PNL este convocat pentru.

Klaus Iohannis: Nicio acuzatie la adresa mea nu e adevarata. Privesc linistit spre viitor, desi ma astept la noi povesti

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a vorbit vineri seara, la Realitatea TV, despre asteptarile pe care le are de la Congresul de sambata al formatiunii pe care o conduce si a aratat ca delegatii vor stabili inclusiv numele viitorului candidat la prezidentiale. El le-a raspuns si detractorilor sai si a subliniat ca, desi se asteapta la atacuri politice, isi pastreaza calmul.

Congresul PNL adopta astazi noua forma a statutului partidului

Congresul extraordinar al PNL se reuneste astazi pentru a aproba modificarile la statutul partidului, iar sambata se va reuni Congresul ordinar pentru alegerea noii conducerii, pentru functia de presedinte fiind sustinut de cea mai mare parte a organizatiilor Klaus Iohannis.

Congresul PNL se reuneste azi la Parlament. Liberalii se pregatesc sa aleaga viitoarea conducere

Membrii PNL, in frunte cu presedintele interimar al formatiunii, Klaus Iohannis, se reunesc astazi, la Palatul Parlamentului, in cadrul unui Congres Extraordinar in care va fi votat noul Statut al partidului, care include prevederi referitoare la alegerea vicepresedintilor formatiunii. Sambata, numele celor din noua conducere vor fi cunoscute, dupa alegerea viitorului lider al partidului.

Thomas Muller: Obiectivul meu este titlul mondial. Nu ma intereseaza inca o Gheata de Aur

Atacantul nationalei Germaniei, Thomas Muller, star al lui Bayern Munchen, a declarat ca pentru el obiectivul este castigarea titlului mondial, dorindu-si sa se intoarca acasa cu trofeul Cupei Mondiale. Muller, care a fost golgheter al editiei din 2010 a Cupei Mondiale, declara inaintea meciului SUA - Germania, din grupa G, ca nu este interesat de o noua Gheata de Aur.

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

Klaus Iohannis: Rolul lui Crin Antonescu va fi extrem de important in campania prezidentiala

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

Klaus Iohannis si Crin Antonescu, propusi candidati ai PNL la presedintie

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul presedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sambata, sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, ei exprimandu-si acceptul in plenul congresului liberal. Decizia va fi luata de Delegatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )