Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, scos oficial din casa pe care a pierdut-o in instanta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, scos oficial din casa pe care a pierdut-o in instanta

Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului. continuă pe Antena3

Familia Iohannis este scoasa oficial din casa pierduta in instanta. Administratia Financiara din Sibiu a solicitat radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate a sotilor Iohannis

Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis HotNews. ro. Demersul AJFP vine la mai bine de cinci luni de la pronuntarea decizie definitive a Curtii de Apel Brasov prin care Carmen si Klaus Iohannis au pierdut imobilul. In aceasta perioada, sotii Iohannis au continut sa incaseze bani din inchirierea imobilului de pe strada Nicolae Balcescu, nr. 29 din Sibiu, dupa cum arata o ancheta din februarie a Rise Project.

Klaus Iohannis, alaturi de Barack Obama la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la summit-ul privind securitatea nucleara de la Washington, a publicat vineri, pe Facebook, o poza in care apare alaturi de presedintele american Barack Obama, la Casa Alba.

Laszlo Tokes nu renunta usor la Steaua Romaniei. Eurodeputatul i-a cerut lui Klaus Iohannis sa se mai gandeasca in legatura cu retragerea titlului

Laszlo Tokes nu se da batut asa usor. Acesta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa isi revizuiasca hotararea care priveste retragerea ordinului Steaua Romaniei,.

La ordinea zilei: Ce se intampla cu mandatul lui Klaus Iohannis dupa ce ANAF i-a luat casa

Familia prezidentiala pierde oficial casa din Sibiu pe care o avea inchiriata unei banci. Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea.

Victor Ponta, replica acida pentru casa din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel si oricum sta foarte putin in Romania!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dat afara de ANAF dintr-un imobil din centrul Sibiului, pierdut inca de anul trecut in instanta.

Klaus Iohannis, la Casa Alba, alaturi de Barack Obama

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de presedintele SUA Barack Obama. Seful statului roman a participat la cina oferita de Obama cu ocazia Summitului Securitatii nucleare.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc.

Tokes Laszlo nu renunta la Steaua Romaniei si ii cere lui Klaus Iohannis sa se mai gandeasca in legatura cu retragerea titlului

Eurodeputatul Tokes Laszlo a declarat luni, la Oradea, ca ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa isi revizuiasca hotararea privind retragerea ordinului Steaua Romaniei,.

Klaus Iohannis: Sarbatorind Academia, la a 150-a aniversare, sarbatorim Romania

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, ca prin sarbatorirea a celei de-a 150-a aniversare a Academiei Romane sarbatorim, de fapt, Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )