Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis: Suntem intr-un moment de criza majora in Sanatate, exista doar o directie- curatirea sistemului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Suntem intr-un moment de criza majora in Sanatate, exista doar o directie- curatirea sistemului

Klaus Iohannis a declarat, in discursul la receptia de la Cotroceni, ca este un moment de criza majora in Sanatate, cu implicatii serioase asupra vietii romanilor, iar problemele profunde ale sistemului nu se vor rezolva doar printr-o demisie sau prin. continuă pe Wall-Street Ro

Patrascanu, FAN Courier:Suntem intr-o criza a fortei de munca

Felix Patrascanu, CEO al FAN Courier a spus ca suntem intr-o criza a fortei de munca. El intentioneaza sa faca un manual de curierat pentru scolile din tara.

Klaus Iohannis, reactie dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probleme: Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a condamnat crizele repetate din sistemul sanitar. intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, acesta a transmis ca asteapta din partea.

Klaus Iohannis nu a invitat niciun politician cu probleme penale la receptia de la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis nu a invitat la receptia de la Palatul Cotroceni niciun politician care are probleme penale. Nici Victor Ponta sau Liviu Dragnea nu au primit invitatii de la Iohannis. A facut totusi o exceptie.

Klaus Iohannis: in sistemul sanitar lucrurile nu mai pot continua ca pana acum. Trebuie sa punem punct coruptiei, risipei banilor publici si nepasarii

Presedintele Klaus Iohannis a publicat luni un mesaj pe Facebook prin care aduce aminte de problemele din sistemul medical precizand ca este nevoie de curatirea sistemului, de un plan pe termen lung si.

Johan Kobborg s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Johan Kobborg, coregraful danez care a avut, in ultimii doi ani si jumatate, atributii de coordonare a trupei de balet a Operei Nationale Bucuresti, de unde a demisionat in luna aprilie, s-a numarat, luni 8 mai, printre invitatii presedintelui Klaus Iohannis la receptia pentru Ziua Europei, alaturi de balerina Alina Cojocaru, care ii este si logodnica.

Klaus Iohannis: Obiectivul Romaniei este continuarea procesului de integrare europeana

Obiectivul Romaniei este continuarea procesului de integrare europeana, prin aderarea la spatiul Schengen si la Zona Euro, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, luni, la receptia de Ziua Europei de la.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei: Ne dorim o Uniune mai puternica si mai unita. Romania isi pune la dispozitie fortele si resursele pentru solutionarea crizei din aceste zile (VIDEO)

Cu ocazia Zilei Europei, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a tinut un discurs la Palatul Cotroceni, acolo unde a vorbit despre Uniunea Europeana si despre lucrurile pe care aceasta este nevoita sa le.

Klaus Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si Horia Tecau

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa de handbal CSM Bucuresti, castigatoare a Ligii Campionilor, dar si pentru jucatorii de tenis Simona Halep si Horia Tecau, castigatori in proba de simplu feminin, respectiv dublu masculin, la turneul de tenis de la Madrid.

Avertismentul lui Tariceanu pentru presedintele Klaus Iohannis

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Galati, ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca in fisa postului si in Constitutie nu scrie ca este consultant.

Mesaj de condoleante transmis de Klaus Iohannis pentru militarii decedati in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a primit cu tristete vestea mortii a doi militari romani in Afganistan, dupa ce sambata dimineata MApN a confirmat decesul a doi romani.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )