Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis vrea un nou proiect national: Reconstructia Romaniei incepe cu recunoasterea restantelor, cu asumarea raspunderii si impacarea cu trecutul

B1 B1,
Klaus Iohannis vrea un nou proiect national: Reconstructia Romaniei incepe cu recunoasterea restantelor, cu asumarea raspunderii si impacarea cu trecutul

Presedintele ales Klaus Iohannis a spus intr-un mesaj pe Facebook ca vrea sa inceapa un nou proiect national impreuna cu toti romanii, la 25 de ani de la Revolutia din 1989. Reconstructia Romaniei. continuă pe B1

Klaus Iohannis, discurs la Timisoara: Voi pleda pentru construirea unui muzeu national al comunismului, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut marti seara, la Timisoara, un discurs cu prilejul implinirii a 25 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Romania are nevoie de un mare muzeu national al comunismului. In calitate de presedinte, voi pleda pentru construirea unui astfel de muzeu, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii, a declarat Iohannis. Reconstructia incepe cu asumarea raspunderilor, cu asumarea trecutului. Vreau ca in decembrie 2014 sa inchidem acest capitol istoric si sa incepem impreuna un nou proiect national, a mai declarat presedintele ales.

CCR reia dezbaterile privind articolul de lege prin care mai multi alesi locali, inclusiv Klaus Iohannis, au fost declarati incompatibili

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea anunta, marti, o decizie cu privire la articolul de lege in baza caruia Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali. Printre acestia se numara si presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Pana acum, judecatorii CCR au amanat de trei ori dezbaterile in acest caz.

Iohannis vrea un muzeu al comunismului

Presedintele ales Klaus Iohannis a pledat, astazi, in Timisoara, pentru construirea unui mare muzeu national al comunismului, care sa inspire proiecte educationale mari, considerand ca de prea multe ori, romanii au aratat ca nu au invatat nimic din istorie si au ignorat lectiile trecutului, scriu surse din presa.

Remus Cernea: Solicit Parlamentului sa nu accepte includerea unei binecuvantari din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane la ceremonia de investitura a noului presedinte ales, Klaus Iohannis

Deputatul Remus Cernea le cere parlamentarilor sa scoata momentul binecuvantarii de la ceremonia de depunere a juramantului de catre Klaus-Iohannis, presedintele ales al Romaniei. Cernea se refera la faptul ca, dupa ce Curtea Constitutionala prezinta hotararea de validare a alegerii presedintelui, in desfasurator este prezenta o binecuvantare din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane a investiturii presedintelui Romaniei. Invitarea liderului unui cult anume sa acorde o binecuvantare la o ceremonie de o asemenea insemnatate pentru statul roman reprezinta o incalcare a neutralitatii statului fata de orice credinta religioasa, spune deputatul.

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Atanasiu renunta la candidatura

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Ce potential masiv exista pentru tinerii Romaniei si de ce Klaus Iohannis a sustinut o initiativa pentru educatia lor

In tehnologie se vine cu idei, se fac bani si lucrurile sunt date peste cap. Banii sunt multi, dar oameni nu prea si asa au pornit in lume diverse initiative pentru a-i mobiliza pe elevi si studenti. in Romania, s-a desfasurat de curand Hour of Code, initiativa sprijinita si de Klaus Iohannis, presedintele tarii.

Klaus Iohannis se va retrage JOI din PNL

Presedintele ales, Klaus Iohannis, isi va anunta retragerea de la sefia PNL si din calitatea de membru de partid, joi, la Biroul Permanet National, for care urmeaza sa aleaga si succesorul sau la conducerea formatiunii, liderii PNL fiind insa convocati de miercuri seara la o sedinta informala, in incercarea de a stabili un singur candidat.

VIDEO Klaus Iohannis la Timisoara. UPDATE Sute de timisoreni se inghesuie sa-l vada pe presedintele ales al Romaniei

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis a ajuns la Timisoara cu ocazia marcarii a 25 de ani de la izbucnirea Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

Corneliu Vadim Tudor, nou atac pentru Klaus Iohannis: Sasii sunt tiganii nemtilor

Corneliu Vadim Tudor nu conteneste cu atacurile la adresa lui Klaus Iohannis, pe masura ce momentul investirii acestuia in functia de presedinte se apropie. Presedintele PRM a publicat, marti, in ziarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )