Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liberalii isi valideaza candidati in Consiliul National Executiv. Candidatura lui Gigi Becali discutata in sedinta PNL

Hotnews Hotnews,
Liberalii isi valideaza candidati in Consiliul National Executiv. Candidatura lui Gigi Becali discutata in sedinta PNL

Desi lansarea oficiala a candidatiilor USL s-a desfasurat in urma cu doua zile pe stadionul National Arena, liberalii isi valideaza vineri oamenii care vor intra in cursa pentru Parlament. Reuniti in sedinta Comitetului National Executiv, liberali trebuie sa dea unda verde propunerilor venite din partea organizatiilor. Pe agenda exista si problema candidaturii lui Gigi Becali care trebuie sa primeasca derogare de vechime pentru a putea intra in cursa electoralaL. Potrivit surselor Hotnews. ro in prezent nicio organizatie nu si-a asumat candidatura acestuia. De asemenea, probleme mai sunt si in organizatiile Brasov, Cluj, Sibiu. continuă pe Hotnews

PNL valideaza vineri listele electorale pentru alegerile parlamentare

Liberalii valideaza vineri listele electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie la doua zile dupa lansarea candidatilor USL pe Arena Nationala. in cadrul sedintei Consiliul National Executiv al PNL.

Candidatura lui Becali pentru un colegiu de deputat in Sectorul 6, validata de CNEx al PNL

30 - Consiliul National Executiv CNEx ) al PNL a validat, vineri, candidatura lui George Becali din partea formatiunii pentru un colegiu de deputat in Sectorul 6 din Capitala, sustin surse politice.

Conducerea PNL Sector 1, demisa. Liberalii s-au opus intrarii lui Becali in partid

Biroul Politic Central al PNL a aprobat vineri, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )