Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lichiditate de aproape 3,4 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproape 3,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de circa 15,3 milioane lei aproape 3,4 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 2,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 13 milioane lei peste 2,8 milioane euro).

Romania a incasat peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat, vineri, ca Romania a incasat in cursul zilei de joi peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial.

Romania a incasat intr-o singura zi peste 830 milioane euro

Romania a incasat, ieri, peste 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana CE), din fonduri structurale si de coeziune, suma fiind solicitata anul trecut spre rambursare, anunta un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Victor Ponta, la Chisinau: Romania va transfera in conturile Republicii Moldova 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20. 000 euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. Moldov.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )