Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania a incasat intr-o singura zi peste 830 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a incasat intr-o singura zi peste 830 milioane euro

Romania a incasat, ieri, peste 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana CE), din fonduri structurale si de coeziune, suma fiind solicitata anul trecut spre rambursare, anunta un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE). continuă pe Ziarul Bursa

Romania a incasat peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat, vineri, ca Romania a incasat in cursul zilei de joi peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial.

Record absolut la absorbtia de fonduri europene. Vezi cat a incasat Romania intr-o singura zi

Record absolut la absorbtia de fonduri europene. Romania a incasat intr-o singura zi peste 830 de milioane de euro, pentru anul 2013. Suma virata depaseste chiar si totalul banilor pentru anii 2009, 2010 si 20.

MFE: Romania a incasat 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana, intr-o singura zi. Au intrat banii pentru Transporturi

Romania a primit, joi, peste 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana, cea mai mare suma intrand prin programul de transporturi, a informat, vineri, Ministerul Fondurilor Europene.

Romania a primit joi 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Rambursarile totale au ajuns la 6 miliarde de euro

Romania a incasat, joi, o suma de peste 830 milioane de euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial Transport - 506,20 mililioane de euro, potrivit unui comunicat remis azi de Ministerul Fondurilor Europene.

Romania a primit 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Rambursarile totale au ajuns la 6 miliarde de euro

Romania a incasat, joi, o suma de peste 830 milioane de euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial Transport - 506,20 mililioane de euro, potrivit unui comunicat remis azi de Ministerul Fondurilor Europene.

Trei cutremure au lovit Romania intr-o singura zi. Ce intensitate au avut seismele

Trei seisme au lovit Romania intr-o singura zi. Ultimul dintre ele a fost de magnitudine 3,2 si s-a produs ieri dupa-amiaza in jurul orei 17, in Vrancea, la o adancime de 127 de kilometri. Alte doua.

Peste trei milioane de lei, fonduri UE investiti intr-un centru social din Sectorul 6

Un proiect depus de Primaria Sectorului 6 pentru reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea Centrului Social Multifunctional Harap-Alb a fost aprobat. Din suma totala de patru milioane de lei, peste trei milioane sunt fonduri europene nerambursabile.

Sinteza zilei: Noi legaturi periculoase in afacerea Basescu-Gazprom. Comision de peste 2 milioane de euro pentru actualul director NIS Petrol

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, cum a obtinut actualul director al NIS Petrol, sucursala sarba a Gazprom, sa puna mana pe un comision de 2 milioane de euro pentru.

Sony a vandut peste 5 milioane de console PlayStation 4 in primele trei luni de la lansare

Sony a vandut 5,3 milioane de console PlayStation 4 pana acum, depasind cu mult estimarile de vanzari pentru primele luni, potrivit unui comunicat dat publicitatii de compania japoneza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )