Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania a incasat peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana

B1 B1,
Romania a incasat peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat, vineri, ca Romania a incasat in cursul zilei de joi peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial. continuă pe B1

Romania a primit joi 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Rambursarile totale au ajuns la 6 miliarde de euro

Romania a incasat, joi, o suma de peste 830 milioane de euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial Transport - 506,20 mililioane de euro, potrivit unui comunicat remis azi de Ministerul Fondurilor Europene.

Romania a primit 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Rambursarile totale au ajuns la 6 miliarde de euro

Romania a incasat, joi, o suma de peste 830 milioane de euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial Transport - 506,20 mililioane de euro, potrivit unui comunicat remis azi de Ministerul Fondurilor Europene.

MFE: Romania a incasat 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana, intr-o singura zi. Au intrat banii pentru Transporturi

Romania a primit, joi, peste 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana, cea mai mare suma intrand prin programul de transporturi, a informat, vineri, Ministerul Fondurilor Europene.

Romania a incasat intr-o singura zi peste 830 milioane euro

Romania a incasat, ieri, peste 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana CE), din fonduri structurale si de coeziune, suma fiind solicitata anul trecut spre rambursare, anunta un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Comisia Europeana: Romania, sa acorde stimulente CFR pentru reducerea tarifelor.

Comisia Europeana a cerut joi Romaniei sa respecte legislatia UE, asigurand echilibrul financiar al administratorului infrastructurii feroviare, prin acordarea de stimulente, pentru a permite astfel reducerea costurilor si tarifelor practicate de companie, informeaza Mediafax. Comisia Europeana isi exprima ingrijorarea cu privire la echilibrul financiar al principalului administrator al infrastructurii din Romania in anii urmatori si atrage atentia ca tarifele aplicate trenurilor de marfa .

Sinteza zilei: Noi legaturi periculoase in afacerea Basescu-Gazprom. Comision de peste 2 milioane de euro pentru actualul director NIS Petrol

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, cum a obtinut actualul director al NIS Petrol, sucursala sarba a Gazprom, sa puna mana pe un comision de 2 milioane de euro pentru.

Lichiditate de peste 2,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 13 milioane lei peste 2,8 milioane euro).

Lichiditate de peste 1,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 8 milioane lei peste 1,7 milioane euro).

BERD, imprumut de 5 milioane euro pentru Grupo Industrial Roquet

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imprumutat Grupo Industrial Roquet cu un 5 milioane euro pentru constructia unei fabrici de componente hidraulice in tara noastra, ce va incepe in aprilie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 5,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 23,4 milioane lei mai mult de 5,2 milioane euro).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )