Libnet.ro
UNICEF

20:00

BERD, imprumut de 5 milioane euro pentru Grupo Industrial Roquet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD, imprumut de 5 milioane euro pentru Grupo Industrial Roquet

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imprumutat Grupo Industrial Roquet cu un 5 milioane euro pentru constructia unei fabrici de componente hidraulice in tara noastra, ce va incepe in aprilie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sinteza zilei: Noi legaturi periculoase in afacerea Basescu-Gazprom. Comision de peste 2 milioane de euro pentru actualul director NIS Petrol

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, cum a obtinut actualul director al NIS Petrol, sucursala sarba a Gazprom, sa puna mana pe un comision de 2 milioane de euro pentru.

UE ofera 12 milioane de euro pentru neutralizarea armamentului chimic sirian

Uniunea Europeana a anuntat luni deblocarea a 12 milioane de euro pentru finantarea neutralizarii arsenalului chimic sirian. Misiunea a fost incredintata ONU si Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice.

UE ofera 12 milioane de euro pentru neutralizarea armamentului chimic sirian

Uniunea Europeana a anuntat luni deblocarea a 12 milioane de euro pentru finantarea neutralizarii arsenalului chimic sirian. Misiunea a fost incredintata ONU si Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice.

Uniunea Europeana ofera 12 milioane de euro pentru neutralizarea armamentului chimic sirian

Uniunea Europeana a anuntat luni deblocarea a 12 milioane de euro pentru finantarea neutralizarii arsenalului chimic sirian, informeaza AFP. Comisia Europeana doreste o cooperare fructuoasa intre OIAC si ONU.

Spalare de bani si evaziune fiscala de 106 milioane euro, din afaceri cu fier vechi

Un numar de 24 perchezitii au loc, marti dimineata. Este vorba despre un prejudiciu de 106 milioane euro. Un numar de 15 oameni sunt cautati pentru evaziune fiscala si spalare de bani din afaceri cu fier v.

Lichiditate de peste 5,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 23,4 milioane lei mai mult de 5,2 milioane euro).

Diplomati din Grecia, acuzati de folosirea abuziva a circa 9 milioane de euro pentru un ONG

Opt persoane, inclusiv trei diplomati din Grecia, au fost acuzati de catre procurorii din Atena de cheltuirea ilegala a mai multor fonduri publice pentru o organizatie non-guvernamentala, informeaza BBC.

Lichiditate de peste 5,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 26 milioane lei mai mult de 5,8 milioane euro).

ALD Automotive, afaceri de 30 milioane euro in 2013

Compania de leasing operational si management de flote auto, ALD Automotive, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 30 de milioane euro si o flota de 7. 280 de autovehicule, potrivit unui comunicat de presa al firmei.

OMV Petrom va plati in 2014 intre 70 si 100 milioane dolari pentru taxa pe stalp

OMV Petrom estimeaza ca va plati in 2014 intre 70 si 100 milioane dolari pentru taxa pe constructii speciale introdusa recent de Guvern, a declarat miercuri directorul financiar al companiei, Andreas Matje. Acesta a precizat ca asa numita taxa pe stalp reprezinta 1,5% din valoarea bruta contabila a activelor de constructii din bilantul companiilor. Petrom va trebui sa plateasca inclusiv pentru rafinaria Arpechim, chiar daca aceasta este inchisa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )