Libnet.ro
UNICEF

22:00

OMV Petrom va plati in 2014 intre 70 si 100 milioane dolari pentru taxa pe stalp

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom va plati in 2014 intre 70 si 100 milioane dolari pentru taxa pe stalp

OMV Petrom estimeaza ca va plati in 2014 intre 70 si 100 milioane dolari pentru taxa pe constructii speciale introdusa recent de Guvern, a declarat miercuri directorul financiar al companiei, Andreas Matje. Acesta a precizat ca asa numita taxa pe stalp reprezinta 1,5% din valoarea bruta contabila a activelor de constructii din bilantul companiilor. Petrom va trebui sa plateasca inclusiv pentru rafinaria Arpechim, chiar daca aceasta este inchisa. continuă pe Hotnews

OMV Petrom va plati pana la 100 mil. dolari pentru taxa pe stalp

OMV Petrom SNP) va plati intre 70 milioane dolari si 100 milioane dolari pentru taxa pe stalp, a declarat miercuri directorul financiar al companiei, Andreas Matje.

Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Vanzarile de carburanti se vor reduce cu 1-3% in urma introducerii accizei suplimentare de 7 eurocenti/litru

Vanzarile de carburanti se vor reduce cu 1% pana la 3% in urma introducerii accizei sumplimentare de 7 eurocenti de la 1 aprilie, a anuntat Mariana Gheorghe, CEO al OMV Petrom. Aceasta reducerea a vanzarilor ar veni dupa un an in care a fost inregistrata o stagnare a consumului de carburanti.

Actiunile OMV Petrom au urcat cu 2,4%

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,72% la debutul sedintei de luni, iar actiunile OMV Petrom SNP) au urcat cu 2,41%, recuperand cea mai mare parte a corectiei de aproape 2,5% inregistrata chiar in ultimele minute ale sesiunii de vineri.

Orasul Tandarei va beneficia de o investitie de 100 de milioane de euro

Orasul Tandarei ar putea beneficia de cea mai mare investitie din ultimii 20 de ani, dupa ce municipalitatea a concesionat firmei ECO2 Romania o suprafata de 5,7 hectare de teren, pe platforma industriala a orasului, acolo unde aceasta ar urma sa construiasca o centrala de cogenerale a biomasei agricole de 100 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )