Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul Tandarei va beneficia de o investitie de 100 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Orasul Tandarei va beneficia de o investitie de 100 de milioane de euro

Orasul Tandarei ar putea beneficia de cea mai mare investitie din ultimii 20 de ani, dupa ce municipalitatea a concesionat firmei ECO2 Romania o suprafata de 5,7 hectare de teren, pe platforma industriala a orasului, acolo unde aceasta ar urma sa construiasca o centrala de cogenerale a biomasei agricole de 100 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 18,25 milioane lei mai mult de 2 milioane euro).

BEI crediteaza BCR Leasing cu 15 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor si entitati publice

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un credit de 15 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor, a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania, fiind prima transa dintr-o linie de credit de 75 milioane euro convenita cu institutia financiara.

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 9,3 milioane lei peste 2 milioane euro).

Reabilitarea Aeroportului Craiova, 108 milioane euro

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a semnat, astazi, contractul de finan and tare a proiectului pentru reabilitarea Aeroportului Craiova, ce se va derula intre decembrie 2014 si august 2015 si va costa aproape 108 milioane euro, fonduri europene, conform unui comunicat trimis redactiei.

BEI acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii IMM), a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania care implementeaza proiecte in industrie, servicii si infrastructura, potrivit unui comunicat de presa.

Finantare de 50 milioane euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare a partii sudice a litoralului romanesc, in zona statiunii Mamaia, finantare care va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat si alte surse si poate fi actualizata ulterior.

Buget de 30 milioane euro pentru Mioveni

S-a votat bugetul local al Mioveniului pentru anul 2014. 16 milioane de euro merg catre investitii. Este vorba, in mare parte, despre lucrari deja incepute.

UBS a acordat o linie de credit de 65 milioane euro fondului Globalworth

Globalworth Real Estate Investments, companie imobiliara de investitii care are ca tinta tari precum Romania si alte tari din Europa Centrala si de Sud-Est, a obtinut o linie e credit pe termen scurt de pana la 65 de milioane de euro de la UBS, potrivit unui comunicat al fondului de investitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )