Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALD Automotive, afaceri de 30 milioane euro in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALD Automotive, afaceri de 30 milioane euro in 2013

Compania de leasing operational si management de flote auto, ALD Automotive, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 30 de milioane euro si o flota de 7. 280 de autovehicule, potrivit unui comunicat de presa al firmei. continuă pe Ziarul Bursa

ALD Automotive, afaceri de 30 milioane euro in 2013

ALD Automotive a realizat o cifra de afaceri de aproape 30 milioane de euro in 2013 si are ca obiectiv pentru acest an cresterea flotei auto administrate cu 1. 000 de unitati, dupa ce anul trecut a ajuns la 7. 280 de autovehicule, a anuntat compania de leasing operational a grupului BRD.

ALD Automotive vrea sa isi mareasca flota cu 1.000 de masini

ALD Automotive, companie de leasing operational care are in administrare peste 7. 000 de masini, are in plan sa isi mareasca flota cu 1. 000 de autoturisme anul acesta.

Spalare de bani si evaziune fiscala de 106 milioane euro, din afaceri cu fier vechi

Un numar de 24 perchezitii au loc, marti dimineata. Este vorba despre un prejudiciu de 106 milioane euro. Un numar de 15 oameni sunt cautati pentru evaziune fiscala si spalare de bani din afaceri cu fier v.

Afacerile Farmec ajung la 30 mil. euro. Compania ridica miza pe export

Afacerile Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice din Romania, au urcat anul trecut cu 14%, pana la 138 mil. lei circa 30 mil. euro), un obiectiv fiind cresterea ponderii exporturilor, anunta compania.

Lichiditate de peste 5,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 23,4 milioane lei mai mult de 5,2 milioane euro).

Lichiditate de peste 5,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 26 milioane lei mai mult de 5,8 milioane euro).

BERD, imprumut de 5 milioane euro pentru Grupo Industrial Roquet

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imprumutat Grupo Industrial Roquet cu un 5 milioane euro pentru constructia unei fabrici de componente hidraulice in tara noastra, ce va incepe in aprilie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Accace a inregistrat afaceri de peste 1,1 milioane euro in Romania

Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din regiune, a inregistrat in 2013 afaceri de peste 1,1 milioane de euro in Romania, in crestere cu 30% fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat de presa.

Santander, amendata cu 17 milioane euro

Autoritatea de reglementare a pietei de capital din Spania CNMV) a amendat Banco Santander SA - cea mai mare banca din tara - cu 16,9 milioane de euro 23,2 milioane de dolari) pentru vanzare inselatoare de obligatiuni convertibile, inaintea crizei financiare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )