Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lider islamist: Atacul asupra centrului Westgate din Nairobi - mesaj pentru Kenya

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lider islamist: Atacul asupra centrului Westgate din Nairobi - mesaj pentru Kenya

Atacul asupra centrului comercial Westgate in Nairobi reprezinta un mesaj pentru occidentali si pentru Kenya, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele kenyan anunta incheierea asediului asupra centrului Westgate din Nairobi

Presedintele kenyan, Uhuru Kenyatta, a anuntat in aceasta seara incheierea asediului asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, atacat sambata de un comando islamist armat, informeaza AFP.

Un martor descrie scenele de groaza traite in centrul comercial Westgate din Nairobi.

Un angajat al centrului comercial Westgate din Nairobi isi aminteste cu groaza de inceperea atacului armat comis de membri ai militiilor islamiste somaleze, transmite Mediafax. Fred Bosire, un vanzator de carne in supermarketul centrului comercial Westgate din Nairobi, se afla sambata dupa-amiaza la locul sau de munca, in momentul in care a inceput atacul armat. Cand atacatorii au lansat grenade si au deschis focul cu o arma automata, Bosire a inteles ca este prins in capcana impreuna cu sute .

ATAC KENYA: O parte a acoperisului centrului comercial din Nairobi s-a prabusit.

O parte a acoperisului centrului comercial Westgate din Nairobi, in care s-a blocat de patru zile un comando islamist, s-a prabusit marti dupa un incendiu violent, au declarat surse concordante pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si ATAC KENYA. Islamistii: Detinem in continuare ostatici in viata in centrul comercial din Nairobi Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate din Kenya si unui pompier, o parte a parcarii aeriene a centrului comercial s-a prabusit, structura fiind .

VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de oameni au murit si alti 63 sunt dati disparuti.

Cel putin 69 de persoane au fost ucise si alte 63 sunt date disparute de la inceputul atacului comis de un comando islamist asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, a anuntat luni Crucea Rosie kenyana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi // Bilantul la ora 11. 22 era de 69 de morti si 63 de disparuti semnalati la Crucea Rosie, a afirmat aceasta pe Twitter. Un bilant .

VIDEO Atacul din Nairobi: Acoperisului mall-ului unde au fost tinuti ostaticii a luat foc/ Insurgentii somalezi au amenintat Kenya cu noi atacuri

O parte a acoperisului centrului comercial Westgate din Nairobi, unde un comando islamist a tinut timp de trei zile mai multi ostatici, s-a prabusit, dupa ce a luat foc, relateaza AFP.

ATAC KENYA. Trei etaje ale mall-ului din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor.

Trei etaje ale centrului comercial Westgate din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor provocate in confruntarile dintre militanti islamisti si fortele de ordine, a declarat presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, aflat la New York pentru Adunarea Generala a ONU, transmite Mediafax. Bilantul incidentelor armate din centrul comercial Westgate este de 67 de morti, dintre care 61 de civili si sase agenti ai fortelor de ordine, a precizat presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, relateaza .

Trupul unei teroriste albe a fost gasit in mall-ul din Nairobi. Toata lumea se intreaba daca este Vaduva Alba

In timpul operatiunilor de cercetare a centrului comercial Westgate din Nairobi Kenya), trupele guvernamentale au anuntat ca printre teroristii morti a fost gasit trupul unei femei albe. Acest vine sa confirme.

Kenya: 3 etaje ale mall-ului din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor

Trei etaje ale centrului comercial Westgate din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor provocate in confruntarile dintre militanti islamisti si fortele de ordine. Bilantul incidentelor armate din centrul.

Atacul de la Nairobi a fost revendicat in mod public de liderul Al-Shabab

Seful grupului islamist somalez Al-Shabab, Ahmed Godane, a revendicat miercuri atacul realizat asupra centrului comercial din Nairobi, care a facut cel putin 72 de morti.

ATAC KENYA: Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial.

Ministrul de Interne kenyan a anuntat, luni noapte, pe contul sau de Twitter, ca fortele speciale au reusit sa preia controlul asupra centrului comercial de la Nairobi, atacat sambata de un comando islamist, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si Nairobi, trei zile sub teroarea al-shabab Asedierea cladirii, sediul unuia dintre cele mai luxoase centre comerciale din capitala kenyana, a inceput sambata la pranz, cu un asalt cu grenade si arme automate al unui grup de islamisti afiliati .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )