Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un martor descrie scenele de groaza traite in centrul comercial Westgate din Nairobi.

România Liberă România Liberă,
Un martor descrie scenele de groaza traite in centrul comercial Westgate din Nairobi.

Un angajat al centrului comercial Westgate din Nairobi isi aminteste cu groaza de inceperea atacului armat comis de membri ai militiilor islamiste somaleze, transmite Mediafax. Fred Bosire, un vanzator de carne in supermarketul centrului comercial Westgate din Nairobi, se afla sambata dupa-amiaza la locul sau de munca, in momentul in care a inceput atacul armat. Cand atacatorii au lansat grenade si au deschis focul cu o arma automata, Bosire a inteles ca este prins in capcana impreuna cu sute . continuă pe România Liberă

Kenya: Explozii puternice in centrul comercial Westgate de la Nairobi.

Trei explozii puternice au fost auzite de jurnalisti AFP luni dimineata in centrul comercial Westgate, la Nairobi, unde forte de ordine kenyene au lansat un nou asalt, in incercarea de a prelua controlul impotriva comandoului islamist baricadat de aproximativ 40 de ore in cladire, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si Infernul din Westgate, camp de lupta si executii Exploziile au urmat unor tiruri puternice, care au durat aproximativ 15 minute, au precizat jurnalisti AFP prezenti la .

Kenia: Nou asalt al armatei impotriva islamistilor baricadati in centrul comercial Westgate

Un nou asalt al armatei kenyene impotriva islamistilor inarmati baricadati in centrul comercial Westgate, la Nairobi, a avut loc luni dimineata. Fortele de securitate kenyene au anuntat ca agresorii, in jur.

Kenya: Nou asalt al armatei impotriva islamistilor baricadati in centrul comercial Westgate

Un nou asalt al armatei kenyene impotriva islamistilor inarmati baricadati in centrul comercial Westgate, la Nairobi, a avut loc luni dimineata. Fortele de securitate kenyene au anuntat ca agresorii, in jur.

Mai multi americani si o britanica, printre atacatorii de la centrul comercial din Nairobi

Doi sau trei americani si o britanica s-au aflat printre persoanele care au atacat centrul comercial Westgate, la Nairobi, omorand cel putin 60 de persoane, a declarat, luni, ministrul kenyan de Externe, Amina.

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

ATAC KENYA. Islamistii: Detinem in continuare ostatici in viata in centrul comercial din ...

Comandoul islamist inarmat, care a luat cu asalt, sambata, un centru comercial din Nairobi, detinea in continuare, marti dimineata, ostatici in viata, afirma pe noul lor cont de Twitter islamistii somalezi shebab, care au revendicat atacul, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si ATAC KENYA: Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial Ostaticii care sunt detinuti de mujahedini in interiorul centrului comercial) Westgate sunt inca in viata, socati dar .

Operatiunile fortelor speciale in centrul comercial din Nairobi S-AU iNCHEIAT. ...

UPDATE: Bilantul incidentelor armate care au avut loc intr-un centru comercial din Nairobi este de 67 de morti, dintre care 61 de civili si sase agenti ai fortelor de ordine, anunta presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, conform Mediafax. _ _ _ _ _ Operatiunea fortelor de ordine impotriva militantilor islamisti care au comis atacul intr-un centru comercial din Nairobi s-a incheiat, anunta, la Adunarea Generala a ONU, presedintele Kenyei, Uhuru Kanyatta, precizand ca pierderile suferite sunt .

Operatiunile fortelor speciale in centrul comercial din Nairobi S-AU iNCHEIAT.

Operatiunea fortelor de ordine impotriva militantilor islamisti care au comis atacul intr-un centru comercial din Nairobi s-a incheiat, anunta, la Adunarea Generala a ONU, presedintele Kenyei, Uhuru Kanyatta, precizand ca pierderile suferite sunt imense, transmite Mediafax. I-am umilit si invins pe agresori, a declarat presedintele Kenyei, precizand ca cinci teroristi au fost impuscati mortal de fortele de ordine, iar 11 suspecti sunt in detentie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )