Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liderul Al-Qaeda: Atentatele teroriste din Franta au fost pregatite de ani intregi

Adevărul Adevărul,
Liderul Al-Qaeda: Atentatele teroriste din Franta au fost pregatite de ani intregi

Al-Qaeda din Peninsula Arabica AQAP) a revendicat atacul terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo, in care au fost ucise 12 persoane. Atacul ar fi fost planuit timp de ani intregi, creierul operatiunii fiind Anwar al-Awalki, clericul nascut in SUA ce a fost ucis in 2011, in Yemen, de o drona americana. continuă pe Adevărul

VIDEO INTERVIU Ioan Mircea Pascu: Zona Schengen si spatiul privat virtual, victime pe nedrept ale masurilor propuse ca urmare a atentatelor din Franta

Trebuie sa depasim acest soc emotional si sa ne gandim la consecintele masurilor pe care le propunem, a declarat eurodeputatul Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, referindu-se la schimbarile asteptate pe termen lung in diferite domenii, la nivel european si national, ca urmare a atentatelor teroriste din Franta. Intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru EurActiv. ro, acesta a vorbit despre declaratii politice sau initiative propuse la nivel european sau national, care afecteaza in mod nejustificat domenii precum libertatea de circulatie a cetatenilor sau comunicarea digitala, in special spatiul privat virtual.

Germania se teme ca ar putea fi scena unor atacuri teroriste similare cu cele din Franta

Serviciile secrete germane se tem ca musulmani fundamentalisti ar putea comite in Germania atacuri teroriste similare cu cele din Franta, soldate cu 17 morti, potrivit editiei germane a publicatiei The Local. Un.

Marine Le Pen: Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana

Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana, a afirmat marti presedintele Frontului National, Marine Le Pen, potrivit AFP. in fata.

Israelul a cerut ca evreii ucisi in atacurile din Franta sa fie inmormantati acasa, apoi A CERUT BANI

Israelul a insistat ca evreii ucisi in atacurile teroriste de la Paris sa fie inmormantati pe teritoriul sau, apoi le-a cerut bani familiilor si comunitatii evreilor din Franta, in timp ce locul inhumarii.

Un complice al teroristilor din Franta a fost arestat in Bulgaria

Un francez a fost arestat in Bulgaria, in 1 ianuarie, cand incerca sa fuga in Siria. El este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului comis pe 7 ianuarie la sediul saptamanalului satiric Charlie Hebdo, transmite AFP, potrivit Mediafax.

Organizatiile musulmane din Franta fac apel la calm inainte de aparitia noului numar al revistei Charlie Hebdo

Principalele organizatii musulmane din Franta au facut apel marti la comunitatea musulmana sa isi pastreze calmul si sa respecte libertatea de opinie, inainte de aparitia miercuri a primului numar al.

Autoritatile americane intensifica verificarile la aeroporturi, pe fondul amenintarilor al-Qaeda

Autoritatile americane vor intensifica verificarile la aeroporturile din SUA, pe fondul amenintarilor al-Qaeda Yemen, gruparea banuita de a fi orchestrat atentatele teroriste din.

Atentate teroriste in Franta. 12 oameni au fost arestati peste noapte in Paris

In noaptea de joi spre vineri, in regiunea Parisului, au fost arestati 12 suspecti de terorism, in legatura cu atentatele teroriste din Franta in care au murit 17 persoane, in atacul de la sediul redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo si in cazul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc, informeaza BBC.

Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani a fost retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

Roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani, retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )