Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul cartelului de droguri Zetas a fost arestat

Adevărul Adevărul,
Liderul cartelului de droguri Zetas a fost arestat

Miguel Angel Trevino Morales, conducatorul cartelului de droguri Zetas, a fost arestat in nordul Mexicului, potrivit declaratiei oficialilor guvernamentali. continuă pe Adevărul

Miguel Angel Trevino, liderul cartelului Zetas, cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat

Migeul Angel Trevino, liderul cartelului Zetas, considerat cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat, luni, de forte din cadrul Marinei de razboi, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Mexic: Seful cartelului Zetas, Miguel Angel Trevino, a fost arestat

Seful cartelului Zetas, considerat a fi gruparea criminala cea mai violenta din Mexic, a fost arestat luni, in zori, de fortele Marinei de razboi, fara a fi tras un singur foc de arma, a anuntat luni seara purtatorul de cuvant al ministerului mexican de Interne, intr-o conferinta de presa, scrie AFP.

Liderul celui mai SANGEROS cartel din Mexic a fost ARESTAT.

Liderul cartelului Zetas, considerat cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat luni dimineata de forte din cadrul Marinei de razboi, fara sa fie tras vreun foc de arma, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului de Interne, relateaza Mediafax. Miguel Angel Trevino, in varsta de 40 de ani, alias Z-40, a fost interceptat impreuna cu alti doi barbati de un elicopter apartinand Marinei, care a aterizat in fata vehicului la bordul caruia se aflau, pe un drum .

Primarul comunei Zarand, retinut pentru ca a primit 11.000 de euro mita, a fost arestat

Primarul comunei Zarand, din judetul Arad, IonFlorin Mot, a fost arestat preventiv sambata, dupa ce a fost retinut, vineri, de procuroriiDNA pentru ca a primit peste 11. 000 de euro mita din totalul.

Un barbat suspect a fost arestat in apropierea casei lui John Kerry, Secretarul de Stat al SUA

Autoritatile americane au arestat duminica un barbat care a fotografia casa Secretarului de Stat John Kerry, dupa ce parcase intr-o zona nepermisa sub influenta alcoolului. Purtatorul de cuvant al lui Kerry a adaugat ca barbatul avea asupra lui o arma.

EXCLUSIV Omul de afaceri Marin Belei nu a fost arestat de magistratii Tribunalului Mures

Omul de afaceri Marinica Belei, socrul fostului viceprimar Cristian Panfil, a fost retinut de procurorii DIICOT in cazul descinderilor de la BCR Asigurari de Viata, dar magistratii n-au acceptat pentru acesta arestarea preventiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )