Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mexic: Seful cartelului Zetas, Miguel Angel Trevino, a fost arestat

Hotnews Hotnews,
 Mexic: Seful cartelului Zetas, Miguel Angel Trevino, a fost arestat

Seful cartelului Zetas, considerat a fi gruparea criminala cea mai violenta din Mexic, a fost arestat luni, in zori, de fortele Marinei de razboi, fara a fi tras un singur foc de arma, a anuntat luni seara purtatorul de cuvant al ministerului mexican de Interne, intr-o conferinta de presa, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Miguel Angel Trevino, liderul cartelului Zetas, cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat

Migeul Angel Trevino, liderul cartelului Zetas, considerat cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat, luni, de forte din cadrul Marinei de razboi, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Liderul celui mai SANGEROS cartel din Mexic a fost ARESTAT.

Liderul cartelului Zetas, considerat cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat luni dimineata de forte din cadrul Marinei de razboi, fara sa fie tras vreun foc de arma, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului de Interne, relateaza Mediafax. Miguel Angel Trevino, in varsta de 40 de ani, alias Z-40, a fost interceptat impreuna cu alti doi barbati de un elicopter apartinand Marinei, care a aterizat in fata vehicului la bordul caruia se aflau, pe un drum .

Liderul cartelului de droguri Zetas a fost arestat

Miguel Angel Trevino Morales, conducatorul cartelului de droguri Zetas, a fost arestat in nordul Mexicului, potrivit declaratiei oficialilor guvernamentali.

Decapitarea Cartelului Zetas.

Trevino era cautat pentru acuzatii de trafic de droguri, asasinat, tortura, detinere ilegala de arme de foc, intre alte crime, si este suspectat de rapirea si asasinarea a 256 de migranti in teritoriul Zetas. El a fost arestat la circa 10 km de orasul de frontiera Nuevo Laredo, in nord-estul Mexicului, multa vreme fieful organizatiei criminale. Un elicopter al marinei s-a pozitionat in fata vehiculului in care Trevino circula pe o sosea si l-a silit sa opreasca. Fara nici o impuscatura, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )