Libnet.ro
UNICEF

23:00

Lidl, primul magazin din 2015: reteaua deschide o noua unitate in Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lidl, primul magazin din 2015: reteaua deschide o noua unitate in Bucuresti

Retailerul german Lidl va deschide joia viitoare un nou magazin in Bucuresti, primul din acest an, si ajunge la o retea nationata de 185 de unitati, a anuntat compania. continuă pe Wall-Street Ro

Flanco Retail deschide al treilea magazin din Brasov

Dupa o investitie de 600. 000 de euro, Flanco Retail care comercializeaza echipamente IT si electrocasnice) inaugureaza maine al treilea magazin din Brasov, de 800 de metri patrati, in Centrul Comercial Coresi platforma Tractorul), ajungand la o retea de 89 de unitati in 55 de orase din toata tara, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

GALERIE FOTO. Timisoara, primul oras din Europa care a avut strazile iluminate electric

Pe 20 decembrie 1989, Timisoara a fost declarata primul oras din Romania liber de comunism, in urma unor confruntari sangeroase soldate cu peste 1000 de morti si alte cateva mii de raniti. Aceste evenimente au dus la caderea regimului ceausist o saptamana mai tarziu.

Vreni, primul caine din Romania specializat in interventii la avalanse

Vreni, un ciobanesc belgian in varsta de 20 de luni, este primul caine nascut in Romania antrenat si brevetat pentru operatiuni de cautare si salvare in caz de avalansa. Potrivit TVR, cainele Vreni si instructorul sau au urmat un stagiu dur de pregatire, patrupedul fiind supus unor teste dure de alergare, rezistenta si catarare pe stanci.

REZIDENTIAL. 2.000 de tranzactii imobiliare au fost semnate in primul trimestru

Primul trimestru din 2015 arata o evolutie mai buna decat anul precedent in imobiliare pe segmentul rezidential, fiind caracterizat de o crestere a cererii, o oferta foarte bine adaptata si o stabilizare a preturilor, tendinta care se manifesta inca.

MFP: Excedent bugetar de 0,33% din PIB dupa primele doua luni din 2015

Executia bugetului general consolidat la finele lunii februarie s-a incheiat cu un excedent de 2,3 miliarde lei, respectiv 0,33% din PIB, fata de un deficit de 3,1 miliarde lei, 0,46% din PIB) inregistrat la aceeasi data a anului 2014, potrivit Ministerului de Finante MFP).

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )