Libnet.ro
UNICEF

17:00

Lidl vinde o parte din terenul fostei fabrici Kraft din Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lidl vinde o parte din terenul fostei fabrici Kraft din Brasov

Conducerea companiei Lidl Romania a confirmat, ieri, achizitia terenului fostei fabrici de dulciuri din Brasov. continuă pe Ziarul Bursa

Lidl Romania va construi un hotel in locul fostei fabrici Kraft

Compania Mondelez Romania, fosta Kraft Foods, a vandut fosta fabrica de produse zaharoase din Brasov cu pretul de 2. 520 de euro, tranzactia fiind realizata in cursul lunii august 2013, dar fiind conditionata de aprobarea de catre Consiliul Local a planului urbanistic zonal.

Terenul fostei fabrici Prefa Brasov, scos la licitatie pentru 17,4 mil. euro

Terenul pe care americanul Jonathan Mann ar fi urmat sa ridice 10. 000 de apartamente in Brasov este scos la vanzare de lichidatorul judiciar, RVA Insolvency, pentru 17,4 mil. euro, fara TVA, dupa ce compania prin care ar fi urmat sa se dezvolte.

Terenul fostei fabrici Prefa se vinde cu 17,4 milioane de euro

Lichidatorul judiciar al firmei BJJ Proiecte Imobiliare, compania RVA Insolvency Specialists, a scos la vanzare un teren de zece hectare in Brasov, pretul de pornire al licitatiei fiind de 17,4 milioane de euro, scrie bizbrasov. ro.

Antonescu vrea sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca ar dori sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului, dupa ce a renuntat la sefia acestei camere. Antonescu a fost intrebat in.

Antonescu vrea sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca ar dori sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului, informeaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat in ce comisie de specialitate ar dori sa faca parte pe viitor, de vreme ce a renuntat la pozitia de presedinte al Senatului. Liderul PNL a raspuns ca isi doreste sa faca parte din Comisia de politica externa.

Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina.

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Executivul de la Kiev blocheaza guvernarea si ca, intrucat Crimeea nu va mai face parte din Ucraina, oamenii au nevoie de liniste si pace. Citeste si: Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni Cateva din declaratiile lui Viktor Ianukovici: - Aceia care au fost de acord sa-si impuste proprii cetateni trebuie pedepsiti. - Crimeea urmeaza sa nu mai faca parte din Ucraina, ucrainenii au nevoie de .

Viktor Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina

Viktor Ianukovici s-a declarat, marti, presedintele legitim al Ucrainei si a promis ca se va intoarce in curand la Kiev. Totodata, fostul lider ucrainean a declarat ca oamenii din Crimeea au nevoie de.

Viktor Ianukovici anunta ca se va intoarce la Kiev si sustine ca de acum Crimeea nu va mai face parte din Ucraina

Viktor Ianukovici s-a declarat, marti, presedintele legitim al Ucrainei si a promis ca se va intoarce in curand la Kiev. Totodata, fostul lider ucrainean a declarat ca oamenii din Crimeea au nevoie de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )