Libnet.ro
UNICEF

10:00

Limba romana va avea un monument. Mai multi sculptori si arhitecti din Republica Moldova si din Romania s-au inscris in concurs

Adevărul Adevărul,
Limba romana va avea un monument. Mai multi sculptori si arhitecti din Republica Moldova si din Romania s-au inscris in concurs

Academia de Stiinte a decis sa faca un monument dedicat limbii romane. Sculptura urmeaza sa fie ridicata in scuarul institutiei. in concurs s-au inscris deja cativa sculptori si arhitecti din Republica Moldova si din Romania. continuă pe Adevărul

Conturile liceului Lucian Blaga de la Tiraspol, cu predare in limba romana, au fost deblocate

Conturile liceului cu predare in limba romana Lucian Blaga, din Tiraspol, au fost deblocate, potrivit unui anunt al directorului, Ion Iovcev. Am fost sunat de reprezentantii bancii de la Tiraspol si mi.

Tiraspolul a deblocat conturile liceului cu predare in limba romana Lucian Blaga (presa)

Conturile liceului teoretic cu predare in limba romana Lucian Blaga de la Tiraspol au fost deblocate, a anuntat joi directorul institutiei, Ion Iovcev, relateaza site-ul postului Radio Chisinau.

Ministrul Grapini nu mai are nevoie de limba romana ca pleaca la Bruxelles.

Maria Grapini, ministrul IMM-urilor, Mediului Afacerilor si Turismului, a postat pe Facebook noi mesaje care contin greseli gramaticale. In postarea de miercuri dimineata, ministrul nu a facut acordul intre subiect si predicat. Buna dimineata. Ninsoarea si vantul a adus din pacate dimineti mai putin bune la multi oameni. Sa speram ca vom trece cu bine si peste aceste zile dificile. Cred ca interventia autoritatilor dublata de solidaritatea oamenilor si cu ajutorul lui Dumnezeu putem sa .

Mai multi membri CNA reinterpreteaza legea si vor sa scurteze lista posturilor pe care cablistii sunt obligati sa le retrasmita

Discutii naucitoare, joi, la CNA pe seama listei de televiziuni pe care operatorii de cablu sunt obligati sa le retransmita gratuit - asa-numita lista must carry. De la 1 februarie, lista innoita, valabila pentru anul in curs, trebuia publicata pe site-ul CNA, insa forul audiovizual a amanat pentru martea viitoare o decizie, intrucat membrii nu au ajuns la un acord privind numarul de posturi pe care aceasta ar urma sa le contina. Intr-o discutie din care reiese ca unii membri CNA nu cunosc Legea audiovizualului, iar altii vor sa interpreteze textul acesteia altfel decat in intelesul juridic folosit de ani de zile, s-a pus problema ca lista must carry sa includa mai putine posturi ca in prezent, putand fi lasate pe bara canale precum Nasul TV, Look TV, Transilvania L!ve sau TV H.

Suprinzator: Bucurestiul atrage mai multi turisti ca Nisa, Lisabona sau Rio de Janeiro?

Bucurestiul ocupa locul 64 in topul celor mai vizitate 100 de orase din lume de catre turisti straini, cu 2,43 milioane de vizitatori in 2012, in crestere cu 3,7% fata de 2011. Desi mult in urma capitalelor vecine, Budapesta 27) si Sofia 30),.

Motivul pentru care Romania va avea cel mai accentuat proces de imbatranire din UE

Romania va fi tara din UE cu procesul cel mai accentuat de imbatranire a populatiei si, totodata, va avea un procent de cheltuieli cu pensiile din PIB printre cele mai mari, a declarat, la prezentarea unui studiu privind pensiile, ministrul Muncii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )