Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Grapini nu mai are nevoie de limba romana ca pleaca la Bruxelles.

România Liberă România Liberă,
Ministrul Grapini nu mai are nevoie de limba romana ca pleaca la Bruxelles.

Maria Grapini, ministrul IMM-urilor, Mediului Afacerilor si Turismului, a postat pe Facebook noi mesaje care contin greseli gramaticale. In postarea de miercuri dimineata, ministrul nu a facut acordul intre subiect si predicat. Buna dimineata. Ninsoarea si vantul a adus din pacate dimineti mai putin bune la multi oameni. Sa speram ca vom trece cu bine si peste aceste zile dificile. Cred ca interventia autoritatilor dublata de solidaritatea oamenilor si cu ajutorul lui Dumnezeu putem sa . continuă pe România Liberă

Copiii din diaspora moldoveneasca vor primi peste 3.600 de carti si manuale in limba romana

Biroul pentru Relatii cu Diaspora a inceput sa expedieze de astazi un lot de carti si manuale, printre care si carti din Biblioteca Adevarul, toate in limba romana, destinate elevilor moldoveni din 15 tari in care exista o diaspora a basarabenilor.

Tiraspolul asigura: procesul de invatamant din scolile cu predare in limba romana nu va fi pus in pericol

Grupul de lucru pentru educatie s-a intalnit astazi la sediul misiunii OSCE pentru a discuta functionarea scolilor cu instruire in limba romana in din stanga Nistrului.

OCDE: Ungaria are nevoie de investitii si mai putin de interventia guvernului

Ungaria are nevoie de mai multe investitii si mai putin de interventionismul guvernului condus de premierul Viktor Orban, se arata in raportul publicat astazi de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Diplomat roman la Chisinau: in viziunea comunistilor, limba romana trebuia sa dispara(I)

Vasile Nanea este unul din cei mai buni diplomati pe care Romania i-a avut la Est de Prut. Pentru efortul pe care l-a depus in sustinerea limbii romane, in cea mai dificila perioada din istoria celui de al doilea stat romanesc, a fost expulzat. A fost declarat persoana non-grata si cu doar cateva luni inainte de revolutia din aprilie 2009, fortat ca in termen de 24 de ore sa revina in tara.

Vedeta epuizata de lucrul la sala. Are nevoie de ajutor!

Epuizata complet! Asa s-a dovedit o mare cantareata la iesirea din sala de fitness. Nu este insa de mirare, pentru ca are o varsta, chiar daca mereu o face pe tinerica.

De ce voia Gruia Stoica sa stie daca la MT mai are influenta Fenechiu sau Gaurean

Gruia Stoica il intreba pe Doru Bostina daca la MT are influenta Relu Fenechiu sau Calin-Bogdan Gaurean, pentru a afla de la directorul CFR Marfa ce pret ofera la licitatia pentru transportarea carbunelui, omul de afaceri spunandu-i ca Dragos Draghici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )