Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima. continuă pe Wall-Street Ro

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Ziua cea mai neagra pe litoral. Mai multe persoane au murit in valurile marii si zeci de copii au fost pierduti pe plaja

Sambata a fost cea mai neagra zi pe litoral. Sapte persoane au murit sau sunt cautate in Marea Neagra, la Costinesti, Mangalia, Vama Veche si plaja Modern. Zeci de copii au fost pierduti pe plaja.

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor.

Cele mai nesanatoase combinatii alimentare

De cele mai multe ori nu tinem cont de felul in care combinam alimentele care ne intregesc o masa, intrucat multi dintre noi nu cunosc faptul ca unele combinatii alimentare ne pot ingreuna digestia.

Detaliul-cheie de care nu tinem cont cand ne montam aparate de aer conditionat sau folosim ventilatorul. Lista neagra intocmita de medici

Cele mai uzuale aparate care ne racoresc pe timp de canicula pot fi si cele mai periculoase. Medicii atrag atentia ca aparatele de aer conditionat si ventilatoarele ne pot, insa, imbolnavi.

O amenintare pentru securitatea nationala. 13 artisti, pe lista neagra

Ucraina a plasat sambata pe lista neagra un numar de 13 artisti considerati de Kiev o amenintare pentru securitatea nationala, acuzandu-i ca i-au sustinut pe rebelii separatisti din est si anexarea .

Cele mai noi informatii despre cautarea pilotului de planor

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat ca autoritatile verifica mai multe piste posibile pentru gasirea planorului disparut in munti. Arafat a explicat ca a primit doua fotografii cu.

Cele mai ciudate credinte populare ale romanilor legate de astri: de ce cad stelele si care este semnificatia eclipsei de luna

Nenumarate superstitii si credinte populare romanesti au explicat in trecut existenta cerului, a lunii, soarelui si stelelor. Povestile astrilor sunt dintre cele mai fascinante, iar multe dintre ele au dat nastere unor obiceiuri care se pastreaza si in prezent.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )