Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia. continuă pe Ziarul Bursa

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor.

Cele mai nesanatoase combinatii alimentare

De cele mai multe ori nu tinem cont de felul in care combinam alimentele care ne intregesc o masa, intrucat multi dintre noi nu cunosc faptul ca unele combinatii alimentare ne pot ingreuna digestia.

Cele mai noi informatii despre cautarea pilotului de planor

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat ca autoritatile verifica mai multe piste posibile pentru gasirea planorului disparut in munti. Arafat a explicat ca a primit doua fotografii cu.

Cele mai ciudate credinte populare ale romanilor legate de astri: de ce cad stelele si care este semnificatia eclipsei de luna

Nenumarate superstitii si credinte populare romanesti au explicat in trecut existenta cerului, a lunii, soarelui si stelelor. Povestile astrilor sunt dintre cele mai fascinante, iar multe dintre ele au dat nastere unor obiceiuri care se pastreaza si in prezent.

SUA: Mai multe focuri de arma trase in timpul unui protest in Ferguson. Cel putin o persoana a fost ranita

SCel putin un manifestant a fost ranit duminica seara dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase in timpul ciocnirilor dintre manifestanti si fortele de ordine in localitatea americana Ferguson. Mai multe persoane au iesit duminica in strada in orasul din statul central Missouri in cadrul unei manifestari in memoria lui Michael Brown, tanarul de culoare impuscat de un politist alt in urma cu un an, relateaza AFP.

Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online

Intr-o perioada in care nu credeam ca Facebook ne mai poate uimi cu ceva, a publicat o statistica legata de modul in care radem online. Facebook va foloseste foarte multe dintre informatiile pe care le postati pe reteaua sociala pentru a va servi reclame targetate, personalizate pentru pozitia voastra geografica, pasiunile voastre, filmele care va [] Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )