Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Playtech Playtech,
Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Una dintre cele mai puternice economii din lume se prabuseste

HSBC, a treia cea mai mare institutie financiara din lume, a decis sa isi suspende complet operatiunile din Brazilia si sa se retraga din aceasta tara. Astfel, 21. 000 de clienti, dintre care unii.

Una dintre cele mai puternice economii ale lumii a intrat in recesiune

La o dezbatere inainte de alegerile federale din Octombrie, la care a participat si premierul Canadei, Stephen Harper, si-a facut loc o afirmatie surpinzatoare. Canada se afla in recesiune a admis Harper,.

Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015

Cele mai bune tablete pentru jocuriofera performante bune in orice conditii si pot fi gasite la preturi avantajoase in ofertele magazinelor online. Smartphone-urile, in special phablet-urile, pot oferi experiente extrem de placute in timpul jocurilor, insa nu pot inca rivaliza la acest capitol cu o tableta performanta. Pentru cei care vor sa-si achizitioneze una dintre [] Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

Petro Porosenko a semnat legea alegerilor locale care vor avea loc pe 25 octombrie: Militantii separatisti din Donetk nu o recunosc pentru ca ar fi fost adoptata cu incalcarea acordului de la Minsk

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a promulgat legea alegerilor locale care vor avea loc pe 25 octombrie, nefiind recunoscuta insa de militantii din autoproclamata Republica Populara Donetk, informeaza.

Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Salariile romanilor au scazut dupa prima jumatatea a anului 2015 in majoritatea domeniilor de activitate din economie, insa cele mai afectate par a fi domeniile agricultura si industrie prelucratoare, cea mai mare reducere fiind de 17,8% in doar sase.

Cele mai bune exercitii pentru piept

Bustul este o parte a corpului care merita toata atentia in timpul antrenamentelor. Muschii din aceasta zona, numiti pectorali, pot fi tonifiati cu ajutorul unor exercitii practice, usor de executat si eficiente. Iata care sunt cele mai bune exercitii pentru piept.

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )