Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Online Sport Online Sport,
LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko se intalnesc, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing. continuă pe Online Sport

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing (9:30)

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko se intalnesc, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

Asa am trait Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko s-au intalnit, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

WTA Beijing: Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la dublu

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a invins echipa Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari.

VIDEO WTA Beijing: Sorana Cirstea, in sferturi - Victorie spectaculoasa in fata Karolinei Pliskova

Sorana Cirstea 44 WTA) a reusit, joi, sa se califice in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova, cap de serie numarul patru si fost lider mondial in acest an. Sorana a avut in multe momente o evolutie entuziasmanta, castigand in doua seturi, scor 6-1, 7-5, dupa o ora si 23 de minute. In urmatorul meci, Cirstea o va intalni pe coechipiera de dublu de la Beijing: Jelena Ostapenko 8 WTA).

Victorie mare pentru Sorana Cirstea: a invins-o pe Karolina Pliskova si va juca in sferturi la Beijing. Posibil duel cu Halep

Sorana Cirstea locul 44 WTA) s-a calificat in sferturile de finala ale turneului China Open de la Beijing dupa ce a trecut in doua seturi de Karolina Pliskova locul 4 WTA), scor 6-1, 7-5.

Victorie de senzatie la Beijing. Sorana Cirstea a eliminat-o pe Karolina Pliskova in doua seturi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6. 679 dolari, dupa ce a reusit o victorie de.

WTA Beijing: Sorana Cirstea vs Karolina Pliskova se va disputa joi, de la ora 07:30

Sorana Cirstea 44 WTA) va evolua, joi, la ora 07. 30 ora Romaniei) impotriva Karolinei Pliskova 4 WTA), in optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing China Open).

WTA Beijing: Sorana Cirstea, in optimi - O va intalni pe Karolina Pliskova

Sorana Cirstea 44 WTA) a obtinut marti calificarea in optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Christina McHale SUA - 71 WTA), scor 7-64), 6-0.

Sorana Cirstea, VICTORIE de senzatie in fata Karolinei Pliskova

Jucatoarea romana de tenis, Sorana Cirstea, una dintre cele mai frumoase si talentate sportive, s-a calificat joi in sferturile de finala de la Beijing, dupa o victorie senzationala in.

S-a stabilit programul de maine de la China Open: de la ce ore vor intra pe teren Simona Halep si Sorana Cirstea

Simona Halep si Sorana Cirstea vor juca vineri dimineata in sferturile de finala de la China Open. Daca ambele vor invinge, ele se vor intalni in semifinale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )