Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie de senzatie la Beijing. Sorana Cirstea a eliminat-o pe Karolina Pliskova in doua seturi

Antena3 Antena3,
Victorie de senzatie la Beijing. Sorana Cirstea a eliminat-o pe Karolina Pliskova in doua seturi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6. 679 dolari, dupa ce a reusit o victorie de. continuă pe Antena3

WTA Beijing: Sorana Cirstea vs Karolina Pliskova se va disputa joi, de la ora 07:30

Sorana Cirstea 44 WTA) va evolua, joi, la ora 07. 30 ora Romaniei) impotriva Karolinei Pliskova 4 WTA), in optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing China Open).

VIDEO WTA Beijing: Sorana Cirstea, in sferturi - Victorie spectaculoasa in fata Karolinei Pliskova

Sorana Cirstea 44 WTA) a reusit, joi, sa se califice in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova, cap de serie numarul patru si fost lider mondial in acest an. Sorana a avut in multe momente o evolutie entuziasmanta, castigand in doua seturi, scor 6-1, 7-5, dupa o ora si 23 de minute. In urmatorul meci, Cirstea o va intalni pe coechipiera de dublu de la Beijing: Jelena Ostapenko 8 WTA).

WTA Beijing: Sorana Cirstea, in optimi - O va intalni pe Karolina Pliskova

Sorana Cirstea 44 WTA) a obtinut marti calificarea in optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Christina McHale SUA - 71 WTA), scor 7-64), 6-0.

Victorie mare pentru Sorana Cirstea: a invins-o pe Karolina Pliskova si va juca in sferturi la Beijing. Posibil duel cu Halep

Sorana Cirstea locul 44 WTA) s-a calificat in sferturile de finala ale turneului China Open de la Beijing dupa ce a trecut in doua seturi de Karolina Pliskova locul 4 WTA), scor 6-1, 7-5.

Sorana Cirstea, VICTORIE de senzatie in fata Karolinei Pliskova

Jucatoarea romana de tenis, Sorana Cirstea, una dintre cele mai frumoase si talentate sportive, s-a calificat joi in sferturile de finala de la Beijing, dupa o victorie senzationala in.

WTA Beijing: Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la dublu

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a invins echipa Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari.

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing (9:30)

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko se intalnesc, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko se intalnesc, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

Asa am trait Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko s-au intalnit, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

Sorana Cirstea va reveni in TOP 40 WTA dupa o pauza de trei ani

Sorana Cirstea va urca de pe locul 44 pe locul 38 WTA dupa victoria obtinuta, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, in optimile de finala ale China Open, in fata Karolinei Pliskova. Aceasta va fi cea mai buna clasare a ei din ultimii trei ani si doua luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )