Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVE TEXT Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova (12:00)

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova (12:00)

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) lupta cu Ekaterina Makarova locul 8 WTA) pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe Arena Pietrangeli va fi in direct pe Dolcesport 1 si Live Text pe HotNews. ro de la ora 12:00. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova 6-4, 6-3/ Rabdare de fier - Dulgheru, in sferturile de la Foro Italico

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) continua parcursul superb de la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania reusind sa se califice in sferturile competitiei, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova locul 8 WTA), scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o ora si 28 de minute.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alexandra Dulgheru: vineri, ora 13.00. Avancronica unei premiere romanesti

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, si Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, se vor intalni in premiera intr-un sfert de finala romanesc, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

Roma 2015: Alexandra Dulgheru joaca, joi, impotriva Ekaterinei Makarova

Roma 2015. Alexandra Dulgheru, 72 WTA, evolueaza, joi, in optimile turneului Premier 5 de la Roma, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 8. Cele doua au jucat o singura data pana acum.

Turneul de la Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in sferturi

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat joi in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma dupa ce a invins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, a opta favorita a turneului. Meciul s-a incheiat cu scorul de.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Lucie Safarova

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a acces, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala.

Roma 2015: Alexandra Dulgheru, victorie uriasa in fata numarul 14 mondial. Cine urmeaza

Roma 2015. Alexandra Dulgheru, 72 WTA, venita din calificari, va avea unul dintre cele mai dificile meciuri ale sale din acest an in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Madrid, acolo unde va juca, miercuri, impotriva favoritei numarul 12, Lucie Safarova.

Roma 2015: Alexandra Dulgheru joaca, miercuri, in turul al doilea cu Safarova, numarul 14 mondial

Roma 2015. Alexandra Dulgheru, 72 WTA, venita din calificari, va avea unul dintre cele mai dificile meciuri ale sale din acest an in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Madrid, acolo unde va juca, miercuri, impotriva favoritei numarul 12, Lucie Safarova.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

Alexandra Dulgheru si Irina Begu continua la Roma

Ajunsa pe tabloul principal de la Roma in urma meciurilor de calificare, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, in turul secund.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )