Libnet.ro
UNICEF

09:30

WTA Roma: Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova 6-4, 6-3/ Rabdare de fier - Dulgheru, in sferturile de la Foro Italico

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova 6-4, 6-3/ Rabdare de fier - Dulgheru, in sferturile de la Foro Italico

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) continua parcursul superb de la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania reusind sa se califice in sferturile competitiei, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova locul 8 WTA), scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o ora si 28 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Lucie Safarova

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a acces, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

LIVE TEXT Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova (12:00)

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) lupta cu Ekaterina Makarova locul 8 WTA) pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe Arena Pietrangeli va fi in direct pe Dolcesport 1 si Live Text pe HotNews. ro de la ora 12:00.

Turneul de la Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in sferturi

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat joi in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma dupa ce a invins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, a opta favorita a turneului. Meciul s-a incheiat cu scorul de.

Roma 2015: Alexandra Dulgheru joaca, joi, impotriva Ekaterinei Makarova

Roma 2015. Alexandra Dulgheru, 72 WTA, evolueaza, joi, in optimile turneului Premier 5 de la Roma, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 8. Cele doua au jucat o singura data pana acum.

UPDATE. Meciul Simona Halep - Alexandra Dulgheru se va disputa vineri, de la ora 13.00

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, i Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, din sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, se va disputa vineri, de la ora 13. 00, informeaza.

Alexandra Dulgheru o elimina pe Ekaterina Makarova. Duel cu Simona Halep in sferturi

Victorie mare obtinuta, joi, de Alexandra Dulgheru in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Alexandra Dulgheru o elimina pe Ekaterina Makarova. Ar putea juca in sferturi cu Simona Halep

Victorie mare obtinuta, joi, de Alexandra Dulgheru in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Alexandra DULGHERU continua sa supere favoritele la Roma. Halep, posibila viitoare victima

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alexandra Dulgheru: vineri, ora 13.00. Avancronica unei premiere romanesti

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, si Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, se vor intalni in premiera intr-un sfert de finala romanesc, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )