Libnet.ro
UNICEF

09:00

Turneul de la Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in sferturi

B1 B1,
Turneul de la Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in sferturi

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat joi in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma dupa ce a invins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, a opta favorita a turneului. Meciul s-a incheiat cu scorul de. continuă pe B1

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Lucie Safarova

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a acces, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi de finala la Roma

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a intrat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova 6-4, 6-3/ Rabdare de fier - Dulgheru, in sferturile de la Foro Italico

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) continua parcursul superb de la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania reusind sa se califice in sferturile competitiei, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova locul 8 WTA), scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o ora si 28 de minute.

Am cucerit Roma. Victorii pe linie pentru Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea in Italia

Zi mare pentru romanii angrenati inturneul de tenis de la Roma. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in optimile de finala ale competitiei feminine, iar perecheaFlorin Mergea - Rohan Bopanna s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului masculin, acolo unde vor intalni cuplul Horia Tecau - Jean Rojer.

Alexandra Dulgheru si Irina Begu continua la Roma

Ajunsa pe tabloul principal de la Roma in urma meciurilor de calificare, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, in turul secund.

LIVE Simona Halep-Alexandra Dulgheru in sferturi la Roma (vineri, 13:00)

Onlinesport. ro transmite, vineri dupa pranz, sfertul de finala romanesc de la Roma dintre Simona Halep si Alexandra Dulgheru.

LIVE Simona Halep-Alexandra Dulgheru in sferturi la Roma (vineri, 13:00)

Onlinesport. ro transmite, vineri dupa pranz, sfertul de finala romanesc de la Roma dintre Simona Halep si Alexandra Dulgheru.

Turneul de la Roma: ce spune Alexandra Dulgheru despre meciul cu Simona Halep din sferturile de finala

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a declarat, joi, la postul Dolce Sport, ca intalnirea cu Simona Halep, din sferturile de finala ale turneului de la Roma, va fi cu siguranta un meci frumos, in care ea nu are ce pierde.

Alexandra Dulgheru o elimina pe Ekaterina Makarova. Duel cu Simona Halep in sferturi

Victorie mare obtinuta, joi, de Alexandra Dulgheru in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )