Libnet.ro
UNICEF

06:00

Live Text Monica Niculescu - Timea Bacsinszky: ora 15.00 Wimbledon. Cine conduce in meciurile directe

România Liberă România Liberă,
Live Text Monica Niculescu - Timea Bacsinszky: ora 15.00 Wimbledon. Cine conduce in meciurile directe

Monica Niculescu, 48 WTA, evolueaza, luni, in ceea ce ar putea fi meciul carierei. Romanca o va intalni, in optimile turneului de la Wimbledon, pe elvetianca Timea Bacsinszky, a 15-a favorita. continuă pe România Liberă

LIVETEXT Wimbledon 2015: Monica Niculescu - Timea Bacsinszky, meci pentru calificarea in sferturi. 1-1 la seturi

Monica Niculescu si Timea Bacsinszky, din Elvetia, locul 15 WTA, au inceput meciul din optimile de finala de la Wimbledon.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky (Dupa ora 15:00)

Monica Niculescu locul 48 WTA) lupta pentru calificarea in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon impotriva jucatoarei Timea Bacsinszky Elvetia - locul 15 WTA). Meciul de pe Terenul 18 va incepe dupa ora 15, urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky (In jurul orei 15:00)

Monica Niculescu locul 48 WTA) lupta pentru calificarea in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon impotriva jucatoarei Timea Bacsinszky Elvetia - locul 15 WTA). Meciul de pe Terenul 18 va incepe in jurul orei 15, urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Serena Williams vs Venus Williams, capul de afis al optimilor - Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky - Programul complet al disputelor

Romania mai are o reprezentanta pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon, Monica Niculescu urmand sa o intalneasca pe Timea Bacsinszky Elvetia - favorita numarul 15), in optimi. In aceeasi faza a competitiei se vor duela Serena si Venus Williams. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Kristyna Pliskova 6-3, 7-5/ Niculescu, in optimi la Londra

Monica Niculescu locul 48 WTA) s-a calificat, sambata, in optimile turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Kristyna Pliskova 134 WTA) in doua seturi, scor 6-3, 7-5. Partida a durat o ora si 42 de minute. In urmatorul meci, Niculescu o va intalni pe Timea Bacsinszky favorita numarul 15).

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in optimi de Timea Bacsinszky (6-1, 5-7, 2-6)

Romania a ramas fara reprezentante pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon, dupa ce Monica Niculescu 48 WTA) a fost invinsa de Timea Bacsinszky Elvetia, locul 15 WTA) in optimile competitiei. Niculescu a surprins-o pe Timea doar in primul set castigat cu 6-1), dupa care Bacsinszky s-a acomodat cu slice-ul jucatoarei noastre si a impus ritmul disputei 7-5, 6-2). Meciul a durat doua ore si 9 minute.

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata de Bacsinszky dupa un meci dramatic

Monica Niculescu, 48 WTA, a fost eliminata de Timea Bacsinszky, cap de serie numarul 15, in optimile Wimbledon, dupa un meci dramatic, in care romanca a detinut controlul aproape jumatate de meci.

Monica Niculescu, eliminata de elvetianca Timea Bacsinszky in optimi, la Wimbledon

Monica Niculescu a fost eliminata in optimi la turneul de la Wimbledon. Tenismena din Romania a fost invinsa de Timea Bacsinszky, dupa ce in primul set a depasit-o categoric pe sportiva din Elvetia. in primul.

Monica Niculescu a fost invinsa de Timea Bacsinszky in optimi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, fiind invinsa in optimi, scor 1-6, 7-5, 6-2, de sportiva elvetiana Timea.

Timea Bacsinszky, adversara Monicai Niculescu in optimi la Wimbledon. 4-1 pentru romanca la meciuri directe

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky, locul 15 WTA si a 15-a favorita, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, faza in care o va intalni pe romanca Monica Niculescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )