Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Wimbledon 2015: Monica Niculescu - Timea Bacsinszky, meci pentru calificarea in sferturi. 1-1 la seturi

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Wimbledon 2015: Monica Niculescu - Timea Bacsinszky, meci pentru calificarea in sferturi. 1-1 la seturi

Monica Niculescu si Timea Bacsinszky, din Elvetia, locul 15 WTA, au inceput meciul din optimile de finala de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Live Text Monica Niculescu - Timea Bacsinszky: ora 15.00 Wimbledon. Cine conduce in meciurile directe

Monica Niculescu, 48 WTA, evolueaza, luni, in ceea ce ar putea fi meciul carierei. Romanca o va intalni, in optimile turneului de la Wimbledon, pe elvetianca Timea Bacsinszky, a 15-a favorita.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu, la o victorie de optimile de finala. E ultima noastra speranta la simplu

Monica Niculescu se afla in fata unei performante uriase, calificarea in optimile de finala la Wimbledon. Pentru asta trebuie sa o invinga pe Kristyna Pliskova, din Cehia. Meciul e azi de la 13.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu s-a calificat in optimi! Victorie formidabila a Monicai in fata Kristynei Pliskova

Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in doua seturi in fata Kristynei Pliskova, scor 6-3, 7-5. Ea a salvat cinci mingi de set in parteas a doua.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky (In jurul orei 15:00)

Monica Niculescu locul 48 WTA) lupta pentru calificarea in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon impotriva jucatoarei Timea Bacsinszky Elvetia - locul 15 WTA). Meciul de pe Terenul 18 va incepe in jurul orei 15, urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky (Dupa ora 15:00)

Monica Niculescu locul 48 WTA) lupta pentru calificarea in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon impotriva jucatoarei Timea Bacsinszky Elvetia - locul 15 WTA). Meciul de pe Terenul 18 va incepe dupa ora 15, urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Serena Williams vs Venus Williams, capul de afis al optimilor - Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky - Programul complet al disputelor

Romania mai are o reprezentanta pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon, Monica Niculescu urmand sa o intalneasca pe Timea Bacsinszky Elvetia - favorita numarul 15), in optimi. In aceeasi faza a competitiei se vor duela Serena si Venus Williams. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in optimi de Timea Bacsinszky (6-1, 5-7, 2-6)

Romania a ramas fara reprezentante pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon, dupa ce Monica Niculescu 48 WTA) a fost invinsa de Timea Bacsinszky Elvetia, locul 15 WTA) in optimile competitiei. Niculescu a surprins-o pe Timea doar in primul set castigat cu 6-1), dupa care Bacsinszky s-a acomodat cu slice-ul jucatoarei noastre si a impus ritmul disputei 7-5, 6-2). Meciul a durat doua ore si 9 minute.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Monica Niculescu va evolua in al doilea meci de pe Terenul 18

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul zilei de luni, a saptea de intreceri. Monica Niculescu o va intalni in optimi pe Timea Bacsinszky, Elvetia - locul 15 WTA, in a doua partida de pe Terenul 18. Intra in material pentru a vedea programul complet al sportivilor romani.

LIVE Monica Niculescu in optimi la Wimbledon

Monica Niculescu evolueaza la aceasta ora in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon.

GAME cu GAME Monica Niculescu in optimi la Wimbledon

Monica Niculescu a evoluat luni dupa-amiaza in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )