Libnet.ro
UNICEF

17:00

LIVE TEXT Traian Basescu, conferinta de presa dupa summit-ul de la Vilnius: Senzatia mea a fost ca domnul Ianukovici venise la un targ, principiile UE nu se targuiesc

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Traian Basescu, conferinta de presa dupa summit-ul de la Vilnius: Senzatia mea a fost ca domnul Ianukovici venise la un targ, principiile UE nu se targuiesc

Presedintele Traian Basescu sustine o conferinta de presa la Vilnius, Lituania, la finalul summit-ului Parteneriatului Estic. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, la finalul summit-ului de la Vilnius: UE a trecut Prutul / Am senzatia ca presedintele Ucrainei a venit la un targ

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, in cadrul conferintei de presa sustinuta la finalul summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, in Lituania, ca Uniunea Europeana a trecut Prutul, dar a avertizat ca drumul Republicii Moldova spre integrarea europeana va fi mai dificil decat cel al Romaniei, in conditiile in care nu toate fortele politice din statul vecin sustin acest demers. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului.

LIVE TEXT Traian Basescu, la TVR 1: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Moldova

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri seara, incepand cu ora 18. 50, in emisiunea La varf TVR 1), moderata de Mihai Radulescu. HotNews. ro transmite principalele declaratii ale presedintelui.

OFICIAL Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie de Ziua Nationala a Romaniei la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, a confirmat Administratia Prezidentiala. Potrivit programului oficial, Basescu va sustine o conferinta de presa comuna cu presedintele Nicolae Timofti si va participa in jurul orei 18. 15 la receptia oferita de Ambasada Romaniei cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

UE a trecut Prutul. Ce declaratii a facut Traian Basescu dupa summitul de la Vilnius

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. Seful statului a mentionat ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana.

UPDATE Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale. UPDATE Basescu va participa la o receptie de la ora 18.

Traian Basescu ar putea merge astazi in Republica Moldova

Presedintele Romaniei Traian Basescu se va deplasa astazi in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, relateaza Publika. md, citand surse guvernamentale.

Traian Basescu ar putea merge astazi in Republica Moldova

Presedintele Romaniei Traian Basescu se va deplasa astazi in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, relateaza Publika. md, citand surse guvernamentale. --- * Update 10:00 Administratia prezidentiala nu a dorit sa comenteze informatia potrivit careia presedintele tarii urmeaza sa efectueze o vizita in cursul zilei in Republica Moldova.

Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale.

Traian Basescu, inainte de plecarea la Vilnius: Este un summit esential. Romania sustine ridicarea oricarei restrictii fata de Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de a pleca la Vilnius, ca Romania va sustine Ucraina pentru parafarea acordului cu UE si a subliniat ca, in functie de decizia liderilor de la Kiev, summitul Parteneriatului Estic poate fi considerat un succes sau un esec.

Traian Basescu, inainte de plecarea la Vilnius: Romania sustine ridicarea oricarei restrictii fata de Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, inainte de a pleca la Vilnius, ca Romania va sustine Ucraina pentru parafarea acordului cu UE si a subliniat ca, in functie de decizia liderilor de la Kiev, Summitul parteneriatului estic poate fi considerat un succes sau un esec.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )