Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea: Puterea este la presedinte, o parte a procurorilor si la servicii

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Puterea este la presedinte, o parte a procurorilor si la servicii

Liviu Dragnea a vorbit, luni, la Sinteza Zilei, despre influentele din exterior in zona guvernamentala, spunand ca, dupa parerea sa, la aceasta ora in Romania nu exista zone. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a anuntat propunerea pentru sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara: Acesta este un important deputat PSD (FOTO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, de la Alexandria, propunerea sa pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara. Nominalizarea acestuia este presedintele Comisiei.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: E un om de buna credinta si gandeste romaneste. Daca ar fi mai comunicativ, ar fi un presedinte mai bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi un presedinte mai bun, daca ar fi mai comunicativ.

Pe cine vrea Liviu Dragnea in fruntea ASF

Seful PSD, Liviu Dragnea, l-a propus pe actualul presedinte al Comisiei de Buget Finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Cine va fi noul sef al ASF. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anuntat, luni, la Alexandria, ca il va propune pe presedintele Comisiei buget-finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa functia de presedinte al Autoritatii de.

Liviu Dragnea: Il voi propune pe Leonardo Badea la conducerea ASF

Liviu Dragnea a anuntat, luni, la Alexandria, ca il va propune pe presedintele Comisiei buget-finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh vor asista la doborarea a doua recorduri mondiale in Bistrita-Nasaud

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, sunt prezenti weekendul acesta la Bistrita. Cei doi vor semna un contract de finantare pentru drumul care duce la proaspata statiune Colibita si vor lua parte, duminica, la doborarea a doua recorduri mondiale.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

Liviu Dragnea: O sa avem o discutie in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, dar nu este obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luna viitoare se va discuta in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, precizand ca este posibil ca discutiile sa nu se incheie cu.

Avertismentul sefului PSD, Liviu Dragnea: Romania risca sa ramana fara forta de munca

Unul dintre pericolele cu care se confrunta Romania este faptul ca risca sa ramana fara forta de munca, a avertizat presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a adaugat ca multe companii se.

Liviu Dragnea considera prematura o discutie despre o candidatura sa la prezidentiale in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca este prematur sa discute despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din anul 2019. Desi a evitat sa dea un raspuns clar,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )