Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce loc rusinos ocupa Romania in topul prosperitatii. Tara noastra, depasita de Mongolia si Sri Lanka

Antena3 Antena3,
Ce loc rusinos ocupa Romania in topul prosperitatii. Tara noastra, depasita de Mongolia si Sri Lanka

Romania se afla pe locul 60 din 142 intr-un top al prosperitatii. Studiul a fost realizat de un institutul independent din Londra. Rusinos este faptul ca in acest top al prosperitatii ne situam dupa tari. continuă pe Antena3

Tara noastra, exportator net de materii prime

Comertul international cu materii prime si materiale reprezinta singurul segment in care tara noastra inregistreaza un excedent al balantei comerciale internationale. in timp ce, la nivelul intregului comert international cu bunuri, tara noastra a avut, anul trecut, un deficit de aproximativ 40 miliarde lei, dintre care mai mult de jumatate este generat de catre principalele categorii de produse manufacturate, exporturile de materii prime au surclasat importurile cu aproape sase miliarde lei, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Vodafone anunta implementarea primei retele 4G din tara noastra

Vodafone a anuntat astazi implementarea primei retele 4G din tara noastra, intr-un eveniment la care a participat Vittorio Colao, CEO Vodafone Group, arata un comunicat de presa.

Companii energetice din China, interesate sa investeasca in tara noastra

Companiile energetice din China sunt interesate sa investeasca in tara noastra, in proiecte precum realizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda sau hidrocentrala Tarnita-Lapustesti, sustine secretarul de stat in Ministerul Economiei, Rodin Traicu, informeaza HotNews. ro.

Presedintele PE, Martin Schulz, in vizita oficiala in tara noastra

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va efectua astazi si maine, la invitatia presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, o vizita oficiala in tara noastra, prilej cu care are programate intrevederi cu autoritatile si va sustine un discurs in plenul Legislativului de la Bucuresti, informeaza sursele de presa.

Distribuitorul IT - RRC tinteste inca cinci mari orase din tara noastra

Distribuitorul rus de echipamente IT - RRC, cu afaceri de 371 de milioane de dolari in 2011, tinteste o prezenta la nivel national in tara noastra, dupa deschiderea sucursalei din Capitala, din acest an.

Sibiul ar putea fi primul oras energetic inteligent din tara noastra

Folosind informatia din tot ceea ce il inconjoara pentru a oferi servicii comunitare la standarde superioare, spre beneficul tuturor locuitorilor, Sibiul ar putea deveni, in urmatorii ani, primul oras energetic inteligent din tara noastra, ne-a declarat, intr-un interviu, domnul dr. Stelian Gal, presedintele Centrului Roman al Energiei CRE), organizatie initiatoare a proiectului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )