Libnet.ro
UNICEF

11:30

Londra: Aeroportul Luton, evacuat din cauza unui pachet suspect

România Liberă România Liberă,
Londra: Aeroportul Luton, evacuat din cauza unui pachet suspect

Evacuarea pasagerilor si personalului aeroportului a fost decisa dupa descoperirea unui pachet suspect in zona controlului de securitate, a declarat un purtator de cuvant al aeroportului. continuă pe România Liberă

Aeroportul Luton din Londra a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Luton din londra a fost evacuat, luni, din cauza unui pachet suspect descoperit in zona controlului de securitate al pasagerilor, a anuntat un purtator de cuvant al autoritatilor aeroportuare, citat de.

Aeroportul Luton din Londra a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Luton din Londra a fost evacuat luni din cauza unui pachet suspect descoperit in zona controlului de securitate al pasagerilor.

Un aeroport din Londra a fost evacuat, dupa descoperirea unui pachet suspect

Aeroportul din Luton din Londra a fost evacuat luni din cauza unui pachet suspect descoperit in zona controlului de securitate al pasagerilor, relateaza AFP. Pasageriii si personalul aeroportului au fost evacuati.

Terminalul aeroportului londonez Luton a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Cladirea terminalului din aeroportul londonez Luton a fost evacuata dupa ce s-a descoperit un pachet suspect, potrivit Reuters.

Bosnia: Peste 30 de mineri blocati in subteran din cauza unui cutremur

Un numar de 34 de mineri au ramas blocati intr-o mina de carbune din centrul Bosniei din cauza unui cutremur. Doi dintre minerii blocati au fost raniti.

Camioanele Crucii Rosii nu au putut livra ajutor umanitar in Lugansk din cauza atacurilor din regiune

Camioanele cu ajutor umanitar ale CruciiRosii CICR) au fost intoarse din drum, sambata, in drum spre Lugansk, din cauza unor tiruri de arma in regiune. CICR a anuntat sambata seara ca tirurile.

VIDEO Imagini incredibile la US Open: Shuai Peng a parasit terenul in scaunul cu rotile, din cauza problemelor fizice

Shuai Peng a fost nevoita sa abandoneze din cauza problemelor fizice in timpul semifinalei de la US Open cu Caroline Wozniacki. Dupa o ora si 50 de minute de joc, jucatoare din China a suferit puternice crampe musculare, fiind nevoita sa renunte. Peng a avut dureri groaznice si a parasit arena in scaunul cu rotile.

Circulatie feroviara intrerupta din cauza ploilor torentiale

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, vneri, incepand cu ora 16. 30, din cauza ploilor torentiale cazute in ultima perioada, s-a luat masura inchiderii circulatiei feroviare, pe Sectia de cale ferata 909 , intre statiile CF Salcuta si Turnu Magurele.

Lufthansa anuleaza 200 de zboruri in Germania si Europa din cauza grevei pilotilor

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, va anula in a doua partea a zilei de vineri 200 de zboruri interne in Germania, dar si catre si din destinatii din Europa, din cauza grevei anuntate de.

Din cauza procesului intentat de Getty Images, Microsoft renunta TEMPORAR la aplicatia Bing Image

In urma unei audieri preliminare la un tribunal din New York vineri, Microsoft a anuntat ca aplicatia a fost retrasa. Procesul initiat de Getty Images ameninta sa puna in pericol imaginea Microsoft, avand in vedere ca gigantul software duce o campanie asidua impotriva furtului de software.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )