Libnet.ro
UNICEF

07:30

Loto 6/49. Report de peste 1.8 milioane de euro la extragerea de joi.

România Liberă România Liberă,
Loto 6/49. Report de peste 1.8 milioane de euro la extragerea de joi.

Joivor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, NorocPlus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare deaproximativ 8 milioane lei peste 1. 8 milioane de euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1. 1 milioane lei aproximativ 250. 000 de euro). In urma tragerii Joker de joi, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 2 milioane lei peste 450. 000 euro). Si la jocul Noroc Plus, la categoria . continuă pe România Liberă

UPDATE Loto 6/49: Report de peste 1,65 milioane euro la categoria I/ Numerele extrase

Duminica, 25 august, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 7,3 milioane lei peste 1,65 milioane euro), informeaza Mediafax.

Consiliul general al municipiului Bucuresti a aprobat traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei. Lucrarea costa 18 milioane de euro si ar putea incepe la toamna. Oprescu a renuntat la Pasajul rutier de sub Piata Charles de Gaulle

Consiliul General a aprobat miercuri Planul Urbanistic Zonal cate stabileste traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei LIbere. Potrivit documentului, pasajul se va realiza pe un singur sens - dinspre DN1 spre Soseaua Kiseleff. Mai exact, va intra in subteran de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, dupa Fantana Miorita, va trece pe sub Piata Presei Libere unde se va bifurca si va iesi pe Soseaua Kiseleff, in zona strandului Tineretului, si pe bd. Marasti, imediat dupa cele doua turnuri gemene de la Piata Presei. Desi initial proiectul prevedea si construirea unei cladiri de birouri, a unui pasaj subteran pietonal si a unor parcaje pe spatiul verde din zona unde intoarce tramvaiul 41, consilierii au scos printr-un amendament aceste prevederi. Realizarea lucrarii costa circa 18 milioane de euro, bani de la bugetul local. Licitatia pentru desemnarea constructorului a fost deja facuta, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, declarand ca lucrarile vor incepe in aceasta toamna.

Consiliul general Bucuresti a aprobat traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei. Oprescu a renuntat la Pasajul rutier de sub Piata Charles de Gaulle

Consiliul General a aprobat miercuri Planul Urbanistic Zonal cate stabileste traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei Libere. Pasajul se va realiza pe un singur sens - dinspre DN1 spre Soseaua Kiseleff. Desi initial proiectul prevedea si construirea unei cladiri de birouri, a unui pasaj subteran pietonal si a unor parcaje pe spatiul verde din zona unde intoarce tramvaiul 41, consilierii au scos printr-un amendament aceste prevederi. Pasajul costa circa 18 milioane de euro, iar lucrarile vor incepe in aceasta toamna.

Report de peste 1,65 milioane euro la Loto 6/49. Care sunt numerele extrase

Numerele extrase duminica, 25 august, la Loto 6/49 sunt 28, 30, 49, 29, 34, 25. Numarul Noroc este: 5051919, iar numerele castigatoare de la Joker sunt 12, 31, 37, 6, 17, 42. La Loto 6/49, la categoria I, se.

LOTO 6/49 Potul cel mare pus in joc se ridica la 1,65 milioane de euro

Pentru ca nimeni nu a reusit sa ghiceasca joi cele sase numere extrase la jocul LOTO 6/49, marele premiu, de peste 1,65 milioane de euro a fost reportat pentru duminica, 25 august 2013. incepand cu orele 19. 00 vor avea loc noi extrageri ale Loteriei Romane.

Loto 6/49: Premiul cel mare, de aproape opt milioane de lei, nu a fost castigat

Loteria Romana a anuntat ca niciun jucator de la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica. Numerele extrase la Loto 6/49 sunt 28, 30, 49, 29, 34 si 25, iar numarul Noroc.

Ministerul Educatiei a pierdut proiecte de 100 milioane euro. Oficialii dau vina pe oamenii plecati in concediu

Proiecte de 100 de milioane de euro in invatamant au fost pierdute din cauza unei lipse de comunicare a Ministerului Educatiei. Prelungirea termenului pana la care puteau fi selectati parteneri privati pentru.

Militari Shopping Center, venit net de 3,4 milioane euro din chirii in prima jumatate a anului

Atrium European Real Estate a avut, in prima jumatate a anului, venituri nete de 3,4 milioane euro din inchirierea centrului comercial Militari Shopping Center, in urcare usoara fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, venitul net din chirii obtinut de Atrium in Romania a urcat cu 5,3% in perioada analizata, de la 3,2 milioane euro la 3,4 milioane euro, se arata intr-un raport al companiei, citat de Mediafax.

Grozav se pregateste sa plece la Terek Groznii, in urma unui transfer de 2,5 milioane euro

Grozav se pregateste sa plece in Rusia dupa ce Petrolul a ajuns la un acord cu cei de la Terek Groznii, informeaza ProSport. Fotbalistul de 22 ani va fi transferat in schimbul sumei de 2,5 milioane euro.

Actionarii NEPI vor putea primi dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) anunta ca pentru primele sase luni ale acestui an va distribui actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )