Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lovitura fara precedent primita de Donald Trump, de la justitia americana. Ce se intampla cu candidatul republican la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Lovitura fara precedent primita de Donald Trump, de la justitia americana. Ce se intampla cu candidatul republican la Casa Alba

Justitia statului american New York a ordonat fundatiei candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, sa sisteze strangerea de fonduri, explicand ca nu este inregistrata in. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul puciului esuat din Turcia. Clericul musulman Gulen, ACUZATII fara precedent catre presedintele turc: Sunt convins ca Recep Erdogan se afla in spatele tentativei de lovitura de stat

Rasturnare de situatie in cazul tentativei de lovitura de stat din Turcia. Dupa ce presedintele turc l-a acuzat pe Fethullah Gulen ca a stat in spatele actiunii fara precedent din tara sa,.

SUA: Hillary Clinton are un avans de 5% fata de Donald Trump intr-un ultim sondaj

Candidata democrata Hillary Clinton are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump in cursa prezidentiala americana, potrivit ultimului sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat publicitatii vineri, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. Sondajul arata putine evolutii dupa dezbaterea prezidentiala de luni, prima dintr-o serie de trei inainte de alegerile de la 8 noiembrie.

VIDEO Donald Trump, tinta atacurilor lui Roger Waters in fata publicului mexican: Trump, esti un dobitoc!

Donald Trump a fost tinta unor atacuri din partea lui Roger Waters, fost basist si compozitor al trupei Pink Floyd, in timpul unor concerte pe care rockerul le-a sustinut in Ciudad de Mexico, numindu-l dobitoc pe candidatul republicanilor la Casa Alba.

Donald Trump se bazeaza pe sfaturile unui personaj controversat: O femeie pastor ce a divortat de doua ori si este anchetata pentru evaziune fiscala ii ofera indrumare spirituala

Paula White, este un pastor evanghelist, ce sustine ca rugaciunile facute pentru altcineva pot avea refect imediat asupra derularii evenimentelor. Donald Trump o considera pe aceasta un ajutor de nadejde in.

Alegeri SUA 2016. NY Times: Donald Trump ar fi putut sa evite plata taxelor timp de 18 ani, dupa ce a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari

Jurnalistii New York Times au publicat duminica un document care demostreaza ca republicanul Donald Trump a raportat in declaratia sa de avere din 1995 o pierdere uriasa de pana la 916 milioane de dolari, iar o deducere fiscala atat de substantiala i-ar fi permis miliardarului conservator sa evite din punct de vedere legal plata taxelor federale pe venit pentru urmatorii 18 ani, adica pana in 2013.

New York Times: Donald Trump ar fi putut sa nu-si plateasca taxele catre stat timp de 18 ani

Candidatul republican Donald Trump ar fi putut sa nu-si plateasca taxele timp de 18 ani, dupa ce, in 1995, a raportat in declaratia sa de avere o pierdere uriasa de pana la 916 milioane de dolari, scriu jurnalistii de la The New York Times, duminica.

Donald Trump a evitat sa plateasca taxe timp de 18 ani

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a declarat pierderi de 916 milioane de dolari in 1995, iar deducerea de taxe de care a beneficiat in consecinta i-a permis sa nu mai plateasca impozit pe venit timp de 18 ani, anunta New York Times.

ALEGERI SUA. Donald Trump a aparut intr-un filmulet cu iepurasii Playboy VIDEO

Republicanul Donald Trump a aparut in urma cu 16 ani alaturi de iepurasii Playboy intr-un videoclip catalogat drept softcore porn. Aparitia miliardarului este limitata la cateva secunde, in timp ce deschide o sticla de sampanie pe o limuzina, fiind inconjurat de iepurasii Play, transmite Buzzfeed.

VIDEO ALEGERI SUA. Donald Trump a aparut intr-un filmulet cu iepurasii Playboy

Republicanul Donald Trump a aparut in urma cu 16 ani alaturi de iepurasii Playboy intr-un videoclip catalogat drept softcore porn. Aparitia miliardarului este limitata la cateva secunde, in timp ce deschide o sticla de sampanie pe o limuzina, fiind inconjurat de iepurasii Play, transmite Buzzfeed.

Donald Trump a aparut intr-un film al revistei Playboy (VIDEO)

Donald Trump este candidatul republican la Casa Alba si, recent, a iscat un nou scandal prin care ar putea pierde voturi. Sambata a iesit la iveala un filmulet porno in care apare excentricul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )