Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lucian Bolcas: Traian Basescu este in continuarea deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea

Antena3 Antena3,
Lucian Bolcas: Traian Basescu este in continuarea deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea

Traian Basescu este in continuare deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea, spune avocatul acesteia. Lucian Bolcas a constatat ca fostul presedinte continua sa o denigreze pe Gabriela Firea in toate. continuă pe Antena3

Lucian Bolcas: Cred ca este normala audierea suspectului Traian Basescu

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea in dosarul de santaj, a vorbit la News Magazine despre cum evolueaza lucrurile in aceasta speta. Avocatul lui Traian Basescu in cauza respectiva va ajunge la Parchet.

Lucian Bolcas, la Subiectiv: Apararea Elenei Udrea, pe doua planuri. Cel al ofensivei publice, care vrea sa o scoata eroina, respectiv cel juridic

Avocatul Lucian Bolcas a vorbit, in editia de vineri seara a emisiunii Subiectiv, despre strategia de aparare la fostului ministru al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, care se desfasoara pe doua planuri:.

Tiberiu Nitu, precizari despre dosarul in care este cercetat Traian Basescu

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, privitor la acuzatiile aduse fostului presedinte Traian Basescu, ca nu vrea sa comenteze dosarul in care este cercetat fostul presedinte, conform B1 Tv. v.

Replica lui Traian Basescu la ultimele atacuri ale lui Victor Ponta: Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine, mincinosi

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, referitor la atacul plagiatorului Victor Viorel Ponta legat de regimul negru, ca este impacat in ceea ce priveste mandatele sale de sef al statului, adaugand: Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine, mincinosi.

Dosarul de santaj al lui Basescu este politic. Si este un atac la DNA

Cand l-a numit, in urma uneia din celebrele sale reevaluari, pe Tiberiu Nitu in functia de Procuror General, Traian Basescu a dat asigurari ca aceasta nu a fost facuta in urma unei intelegeri cu Victor Ponta si ca nu va duce la subordonarea politica a Justitiei. Traian Basescu s-a inselat amarnic. Dosarul de santaj pe care i l-a confectionat Parchetul General este pur politic si avem motive serioase sa credem ca reprezinta de fapt un atac la adresa DNA.

Traian Basescu, la un pas sa se mute in vila lui Nicolae Ceausescu

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la un pas sa se mute in vila fostului dictator Nicolae Ceausescu de la Scrovistea. Traian Basescu isi facuse bagajele si era gata sa plece din Vila Lac 3. insa.

Traian Basescu, primul atac la presedintele Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe actualul sef al statului ca nu s-a luptat in Consiliul European ca Republica Moldova sa fie interconectata la piata unica de energie.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European

Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice, lasand sa curga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din est, a spus Traian Basescu.

Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

Prezent la conferinta Regionala a PMP de la Timisoara, fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa ii transmita lui Klaus Iohannis ca Romania a ratat Consiliul European. Principala tema a reuniunii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )