Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European

Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice, lasand sa curga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din est, a spus Traian Basescu. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

Prezent la conferinta Regionala a PMP de la Timisoara, fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa ii transmita lui Klaus Iohannis ca Romania a ratat Consiliul European. Principala tema a reuniunii de.

Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Traian Basescu a subliniat ca Romania are obligatia sa faca in asa fel incat sa se revina asupra acestui subiect.

Participarea presedintelui Iohannis la Consiliul European a fost intr-adevar un esec? Sa vedem argumentele

Cand un fost sef al statului, respectiv domnul Traian Basescu, il acuza direct de pe cel actual, domnul Klaus Werner Iohannis, ca a ratat un moment esential, anume participarea la Consiliul European, atunci lucrurile sunt deosebit de serioase si merita o analiza amanuntita.

Consiliul European a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei, pe care Romania il sustine

ACTUALIZARE 15:44 Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la Bruxelles, ca obiectivul crearii Uniunii Energiei a fost confirmat de Consiliul European, precizand ca a sustinut finalizarea pietei interne a energiei, ceea ce pentru Romania inseamna, pe termen mediu si lung, dezvoltarea infrastructurii energetice. * Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre UE si SUA * Donald Tusk: Liderii europeni au convenit sa creeze Uniunea Energetica * Schulz: Uniunea, de maxima importanta pentru Ucraina si pentru securitatea energetica a UE.

Traian Basescu, primul atac la presedintele Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe actualul sef al statului ca nu s-a luptat in Consiliul European ca Republica Moldova sa fie interconectata la piata unica de energie.

Vizita extrem de importanta a presedintelui Klaus Iohannis, la Bruxelles. La Consiliul European se va discuta independenta energetica a UE fata de Rusia

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis pleaca in aceasta dimineata la Bruxelles la Consiliul European. Pe ordinea de zi a summitului sunt, printre altele, sanctiunile impuse de UE Rusiei si strategia energetica a.

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Basescu

Telefonul pe care Traian Basescu l-a dat procurorului general dupa sechestrul de la Nana a provocat scandal in Consiliul Superior al Magistraturii. Un judecator din CSM a decis sa sesizeze in nume propriu.

Prima doamna a Romaniei il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )