Libnet.ro
UNICEF

11:30

Participarea presedintelui Iohannis la Consiliul European a fost intr-adevar un esec? Sa vedem argumentele

Adevărul Adevărul,
Participarea presedintelui Iohannis la Consiliul European a fost intr-adevar un esec? Sa vedem argumentele

Cand un fost sef al statului, respectiv domnul Traian Basescu, il acuza direct de pe cel actual, domnul Klaus Werner Iohannis, ca a ratat un moment esential, anume participarea la Consiliul European, atunci lucrurile sunt deosebit de serioase si merita o analiza amanuntita. continuă pe Adevărul

Prima doamna a Romaniei il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles.

Vizita extrem de importanta a presedintelui Klaus Iohannis, la Bruxelles. La Consiliul European se va discuta independenta energetica a UE fata de Rusia

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis pleaca in aceasta dimineata la Bruxelles la Consiliul European. Pe ordinea de zi a summitului sunt, printre altele, sanctiunile impuse de UE Rusiei si strategia energetica a.

Consiliul European a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei, pe care Romania il sustine

ACTUALIZARE 15:44 Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la Bruxelles, ca obiectivul crearii Uniunii Energiei a fost confirmat de Consiliul European, precizand ca a sustinut finalizarea pietei interne a energiei, ceea ce pentru Romania inseamna, pe termen mediu si lung, dezvoltarea infrastructurii energetice. * Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre UE si SUA * Donald Tusk: Liderii europeni au convenit sa creeze Uniunea Energetica * Schulz: Uniunea, de maxima importanta pentru Ucraina si pentru securitatea energetica a UE.

Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

Prezent la conferinta Regionala a PMP de la Timisoara, fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa ii transmita lui Klaus Iohannis ca Romania a ratat Consiliul European. Principala tema a reuniunii de.

Carmen Iohannis il insoteste pe seful statului la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in aceasta dimineata la Consiliul European de primavara de la Bruxelles. Din delegatia prezidentiala face parte si sotia sa, Carmen Iohannis. Prezenta primei doamne este surprinzatoare, avand in vedere ca seful statului nu are programata nicio intalnire cu comunitatea de romani din Belgia, ci doar discutii oficiale cu sefii de stat si de guvern din UE.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European

Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice, lasand sa curga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din est, a spus Traian Basescu.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Klaus Iohannis, dupa participarea la Consiliul European: Am insistat asupra prioritatilor tarii privind resursele energetice

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, vineri seara, ca a subliniat in cadrul reuniunii Consiliului European prioritatea pentru Romania privind valorificarea resurselor energectice. Presedintele a mai declarat ca.

Klaus Iohannis pleaca la Consiliul European de primavara: Romania sustine crearea unei Uniuni a Energiei

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primavara. Seful statului a declarat ca printre prioritati se afla si domeniul energiei, dar si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )