Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lupte in estul Ucrainei continua: Cel putin 25 de morti, in confruntarile de vineri

B1 B1,
Lupte in estul Ucrainei continua: Cel putin 25 de morti, in confruntarile de vineri

Bilantul confruntarilor armate care au continuat vineri in estul Ucrainei este de cel putin 25 de morti, anunta surse locale, citate de Kyiv Post. Luptele in estul Ucrainei continua in ciuda acordului. continuă pe B1

Luptele in estul Ucrainei continua: Cel putin 25 de morti, in confruntarile de vineri

Bilantul confruntarilor armate care au continuat vineri in estul Ucrainei este de cel putin 25 de morti, anunta surse locale, citate de Kyiv Post. Luptele in estul Ucrainei continua in ciuda acordului.

Explozie la platforma petroliera Petrobras din Brazilia: Cel putin 3 morti

Cel putin trei angajati au fost ucisi si altii raniti intr-o explozie produsa miercuri la o platforma petroliera din Brazilia, operata de compania de energie de stat Petroleo Brasilieiro, au anuntat oficialii sindicali, citati de Reuters.

Ucraina: Cel putin 11 morti in primele 24 de ore dupa incheierea acordului de pace de la Minsk

Opt militari ucraineni si trei civili au fost ucisi de separatisti pro-rusi in ultimele 24 de ore in Ucraina, in pofida incheierii acordului de pace joi la Minsk, potrivit unui prim bilant al autoritatilor, citat de AFP. Ucraina a pierdut 8 militari in bombardamentele si luptele din ultimele 24 de ore, alti 34 au fost raniti, a anuntat un purtator de cuvant al armatei ucrainene.

Ucraina: Cel putin 11 morti in primele 24 de ore dupa incheierea acordului de pace de la Minsk. / Doi civili ucisi si alti sase raniti vineri intr-o cafenea din regiunea Lugansk

Opt militari ucraineni si trei civili au fost ucisi de separatisti pro-rusi in ultimele 24 de ore in Ucraina, in pofida incheierii acordului de pace joi la Minsk, potrivit unui prim bilant al autoritatilor, citat de AFP. Ucraina a pierdut 8 militari in bombardamentele si luptele din ultimele 24 de ore, alti 34 au fost raniti, a anuntat un purtator de cuvant al armatei ucrainene. Ora 12:35: Doi civili au fost ucisi si alti sase au fost raniti vineri dimineata de un obuz intr-o cafenea din Shchastya regiunea Lugansk, fief al rebelilor pro-rusi), a anuntat administratia regionala, potrivit Reuters. Alte cateva obuze au provocat pagube in alte zone ale orasului la sistemul de incalzire, liniile electrice si alimentarea cu apa.

Confruntarile continua in estul Ucrainei in ciuda armistitiului incheiat la Minsk

Luptele continua vineri in regiunea Lugansk din estul Ucrainei unde rebelii prorusi au cucerit prin lupta localitatea Logvinovo, situata pe magistrala Artemovsk-Debaltevo, restrangand astfel teritoriul in care.

Ucraina: Cel putin o persoana a murit dupa ce o statie de autobuz din Donetsk a fost lovita de un obuz

Cel putin o persoana a murit miercuri cand un obuz a lovit o statie de autobuz din centrul orasului Donetsk din estul Ucrainei, controlat de rebeli, transmite Reuters.

Separatisii au castigat tot mai mult teren in estul Ucrainei in ultimele luni: Vezi cum a evoluat linia frontului (FOTO)

Negocieri cruciale au loc joi la Minsk intre liderii europeni care incearca sa ajunga la un acord de pace referitor la situatia din estul Ucrainei. in acest context, stabilirea unei noi linii de demarcatie si a.

Seful OSCE: Nu exista militari rusi in estul Ucrainei

Secretarul general al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa, Lamberto Zannier, a declarat vineri ca a vazut cetateni rusi in zona de conflict din estul Ucrainei, dar nu si militari ai armatei ruse, relateaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax.

Secretarul general al OSCE: in estul Ucrainei se afla cetateni rusi, dar nu si militari ai armatei ruse

Secretarul general al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Lamberto Zannier, a declarat vineri ca in zona de conflict din estul Ucrainei se afla cetateni rusi, dar nu si militari ai.

OSCE: Nu sunt militari rusi in estul Ucrainei. Speram ca ostilitatile sa se incheie

Secretarul general al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa, Lamberto Zannier, a declarat vineri ca a vazut cetateni rusi in zona de conflict din estul Ucrainei, dar nu si militari ai armatei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )