Libnet.ro
UNICEF

21:00

Madalin Voicu: Este una dintre cele mai mari gafe pe care le putea face doamna Kovesi

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu: Este una dintre cele mai mari gafe pe care le putea face doamna Kovesi

Parlamentarul PSD Madalin Voicu, invitat in studioul emisiunii Subiectiv a afirmat ca Laura Codruta Kovesi a facut o gafa impardonabila, atunci cand a comentat afirmatiile lui Traian Basescu. Sa spui despre. continuă pe Antena3

The Guardian: Decorarea lui Ceausescu, printre cele mai mari greseli facute vreodata de regina Angliei

Cotidianul britanic The Guardian considera ca decorarea lui Nicolae Ceausescu cu Marea Cruce a Prea Onoratului Ordin de Bath, una dintre cele mai importante decoratii britanice,se numara printre cele mai.

Generalcom, una din cele mai darnice rasdace, se transfera pe AeRO

Compania imobiliara Generalcom Bucuresti GECM) s-a transferat miercuri de pe Rasdaq in piata AeRO, administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB). Generalcom este una dintre societatile putin tranzactionate pe bursa, dar care s-a remarcat in ultimii.

Cum arata The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai asteptate jocuri [VIDEO]

Daca faima se masoara in 15 minute, atunciThe Witcher 3: Wild Hunt are parte de ea. Urmeaza sa fie lansat luna viitoare, dar pana atunci avem un video cu secvente de gameplay. The Witcher 3: Wild Hunt este unRPG produs de CD Projekt RED si va fi lansat in mai. Pana atunci, insa,IGN ne ofera [] Cum arata The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai asteptate jocuri [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

BERD: Administrarea taxelor, coruptia si instabilitatea politica sunt cele mai mari obstacole pentru afacerile din Romania

Administrarea taxelor, coruptia si instabilitatea politica sunt cele mai importante obstacole cu care se confrunta companiile din Romania, potrivit unui studiu realizat de Banca Europeana pentru Dezvoltare si Reconstructie BERD) si Banca Mondiala in perioada 2013-2014.

Sexul cu doi barbati. Lucruri mai putin stiute despre una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: candidatii ideali si reguli de conduita

Sexul cu un necunoscut sau sexul cu doi barbati se numara printre cele mai intalnite fantezii ale femeilor, chiar daca putine sunt reprezentantele sexului frumos care ar recunoaste acest lucru. Sexologii atrag atentia ca desi sexul in trei este o fantezie des intalnita atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor, o astfel de experienta este mai complexa decat pare la prima vedere.

Romania este una dintre tarile cu cei mai performanti candidati la testul Cambridge English Advanced

Tinerii romani care au sustinut examenul Cambridge English Advanced in 2014 sunt printre cei mai buni din lume, informeaza Adevarul. Potrivit statisticilor Cambridge English Language Assessment, 80% dintre.

Romania, cele mai mari scaderi in retail din UE

Romania a consemnat in februarie cel mai mare declin al comertului cu amanuntul din Uniunea Europeana UE), de 1,4%, comparativ cu luna precedenta, fiind urmata de Portugalia si Spania, potrivit datelor publicate miercuri de Eurostat.

Castigul salarial mediu net a scazut usor in februarie, la 1.731 de lei. Angajatii din industria tutunului incaseaza cele mai mari salarii

Castigul salarial mediu net a scazut in februarie, fata de prima luna a anului, cu 0,5% 9 lei), la 1. 731 de lei, cea mai mare valoare, de 5. 151 de lei, fiind inregistrata in fabricarea produselor din tutun, iar cea mai mica in hoteluri si restaurante - 999 de lei.

Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO]

Microsoft Office Lens este una dintre cele mai utile si eficiente aplicatii create de companie, iar acum o poti folosipe Android si iPhone. Microsoft Office Lens a fost o aplicatie exclusiva pentru Windows Phone, pana acum, si era un motiv suficient de bun pentru a alege aceste telefoane, daca aveai nevoie de un scanner portabil. [] Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Piata de MA: 400 de mil. euro in T1. Care sunt cele mai mari tranzactii din 2015

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a depasit valoarea de 400 milioane euro in primul trimestru al anului 2015, fiind anuntate 24 de tranzactii, potrivit unui studiu al firmei de consultanta in MA Filipescu Visa Financial Advisors.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )