Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAI: Doar o treime din banii publici sunt cheltuiti in mod transparent

România Liberă România Liberă,
MAI: Doar o treime din banii publici sunt cheltuiti in mod transparent

Doar o treime din banii publici cheltuiti anual de autoritatile centrale si locale sunt investiti in mod trasparent, in urma unor contracte atribuite prin Sistemului Electronic de Achizitii Publice, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doar o treime din banii publici sunt cheltuiti in mod transparent, conform MAI

Doar o treime din banii publici cheltuiti anual de autoritati sunt investiti in mod trasparent, in urma unor contracte atribuite prin Sistemului Electronic de Achizitii Publice, potrivit Strategiei Nationale de.

Mircea Miclea, despre tentativa de desfiintare a institutiei care distribuie banii in cercetare: Unitatea de Finantare a Cercetarii este cel mai profesionist segment din Ministerul Educatiei

UEFISCDI este cel mai profesionist segment din Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Este singurul loc unde, din fericire, s-au adunat tehnocrati de nivel international. Daca si aceasta componenta este distrusa, atunci Ministerul Educatiei isi distruge partea cea mai profesionalizata, avertizeaza fostul ministru al Educatiei Mircea Miclea. Contactat de HotNews. ro in legatura cu intentia Senatului de a desfiinta Unitatea de Finantare a Cercetarii si de a reveni la modelul din 2010 cu 3 organisme care sa distribuie banii din cercetare, Miclea a declarat ca daca si oameni ca Adrian Curaj, directorul UEFISCDI, sunt inlaturati, atunci institutia o sa aiba de suferit.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Cursul BNR, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit Mediafax.

Leul se intareste fata de euro si ajunge la cel mai bun curs din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din.

Cele mai vechi bijuterii din lume, descoperite in Croatia

Cele mai vechi bijuterii din lume au fost descoperite recent, in Croatia. Acestea au fost realizate in urma cu 130. 000 de ani si au fost autentificate de oamenii de stiinta, conform lexpress. fr, scrie.

VIDEOFOTO: Cum arata cea mai rapida tastatura din lume si cat de repede poti sa scrii la ea

BeeRaider a fost numita recent cea mai rapida tastatura din lume, potrivit ozy. com. Problema cu tasturile qwerty deja cunoscute, fie ca vorbim de modelele clasice sau de cele inserate in display-uri unor touchscreen-uri este ca de multe ori tastele pe care le cautam se intersecteaza si apasam doua in loc de una sau apasam tasta gresita, asa cum se intampla pana acum si la masina de scris.

Gabriel Oprea, la bilantul MAI pe 2014: Criminalitatea stradala, la cea mai mica valoare din ultimii 9 ani

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat luni, la bilantul MAI pe anul 2014, ca fenomenul criminalitatii s-a aflat anul trecut la cel mai scazut nivel din ultimii ani. in cadrul.

Gabriel Oprea, la bilantul MAI pe 2014: Criminalitatea stradala, la cea mai mica valoare din ultimii 9 ani (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat luni, la bilantul MAI pe anul 2014, ca fenomenul criminalitatii s-a aflat anul trecut la cel mai scazut nivel din ultimii ani. in cadrul.

O provincie chineza nu mai gaseste functionari din cauza luptei anti-coruptie

Campania anticoruptie din provincia Shanxi din nordul Chinei a lasat libere 300 de posturi de functionari, inclusiv pozitii de top, scrie media de stat chineza citata de Reuters, iar in provincie au fost pedepsiti 15. 450 de oficiali in 2014, inclusiv sapte functionari de la nivel inalt.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )