Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multe bugete din Justitie, marite cu 65 de milioane de lei pentru plata unor salarii

Adevărul Adevărul,
Mai multe bugete din Justitie, marite cu 65 de milioane de lei pentru plata unor salarii

Bugetele Ministerului Justitiei, inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Ministerului Public si Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au fost suplimentate, miercuri, cu aproximativ 65 de milioane de lei, pentru plata unor titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului. continuă pe Adevărul

Controale la mai multe firme din domeniul panificatiei din Capitala

Politia Capitalei efectueaza, astazi, controale la mai multe societati comerciale, cu aproximativ 30 de puncte de lucru din Bucuresti, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul panificatiei, potrivit unui comunicat de presa.

Britney Spears filmeaza clipul noului single si dezvaluie mai multe detalii!

Diva incepe sa ne ofere din ce in ce mai multe detalii despre noul sau proiect si single-ul care, conform cronomatrului de pe site-ul sau oficial, va fi lansat pe 17 septembrie. In aceeasi zi artista va fi prezenta la Good Morning America pentru a marca incheierea numaratorii inverse de pe site-ul sau si a .

STATISTICA. Romanii sacrifica tot mai multe animale.

Romanii sacrifica tot mai multe animale si pasari. Un raport al Institutului National de Statistica INS) arata ca numarul animalelor si al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut in iulie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, la toate speciile. Cea ai mare crestere, de 57,3% a fost inregistrata la ovine si caprine, potrivit unui comunicat al INS remis Romania Libera. Romanii au inceput sa manance mai multa carne provenita din productia autohtona. Numarul .

Lichiditatea BVB, la cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni, aceasta ajungand la aproximativ 5 milioane lei circa 1,12 milioane euro).

Clasamentul celor mai fericite tari din lume: Romania ocupa locul 90 din 156

Romania se claseaza pe locul 90 dintr-un total de 156 in clasamentul celor mai fericite tari din lume, potrivit indicelui World Happiness Report redactat de o divizie a ONU care se ocupa de dezvoltarea sustenabila.

Raport: Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat ieri de Earth Institute din cadrul Universitatii Columbia.

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei: Romania ocupa locul 90

Cele mai fericite tari din lume se afla in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei. Asta reiese din studiul World Happiness.

Unde sunt cele mai fericite tari din lume si pe ce loc se claseaza Romania in acest top

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat.

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )